Вчера, 15 април, стана ясно, че Хенри Кавил и половинката му Натали Вискусо са предприели голяма крачка във връзката си и ще стават родители.

Хенри Кавил очаква първото си дете от Натали Вискусо

Хенри Кавил очаква първото си дете от Натали Вискусо

Актьорът има повод за празнуване

И понеже актьорът има голяма фен база няма как да не се поинтересуваме коя е жената на сърцето му - Натали Вискусо, и като цяло какво знаем за връзката им.

През април 2021 г. стана официално, че двамата са заедно след снимка, която Вискусо сподели в профила си в Instagram, на която играе партия шах с Хенри Кавил.

Снимка 661341

Източник: GettyImages

Едва година по-късно двамата се появиха за първи път заедно на официално събитие. Тогава те минаха по червения килим на премиерата на Enola Holmes 2. Всъщност първата публична проява на Натали е още на 15-годишна възраст.

През 2005 г. тя взима участие в предаването на MTV - My Super Sweet 16. Тя е от Ню Мексико, но в последствие се мести с баща си и тогавашната му половинка в Калифорния.

Снимка 661340

Източник: GettyImages

Натали Вискусо е на 33 години, което я прави със седем години по-млада от Хенри Кавил. В момента тя е вицепрезидент на продуцентската компания Vertigo Entertainment, като преди това е заемала подобна позиция в друга голяма продуцентска компания - Legendary Entertainment.

Защо Хенри Кавил не харесва секс сцените във филмите

Защо Хенри Кавил не харесва секс сцените

Актьорът има своята гледна точка

В момента Хенри Кавил и Натали Вискусо работят заедно по продуцирането на филм по видео играта Warhammer 40 000. Последно двамата се появиха заедно на на няколко от премиерите на "Аргайл: Супершпионин".