Сватбата е едно незабравимо събитие в живота и на всеки и често тези, които имат необходимите финансови възможности, приемат специалния ден като времето за сбъдване и на най-смелите си мечти. А когато говорим за сватба на милиардер и бивша звезда от кеча, няма как да не бъде наистина зрелищно и впечатляващо.

Абдул Матин и Аниша Иса-Калебич - грандиозната 10-дневна сватба на принца на Бруней

10 дни тържества и ритуали - това е първа кралска сватба за 2024 г.

Както традициите повеляват

Преди дни Ерика Хамънд и Анкур Джейн се врякоха във вечна вярност не къде да е, а пред египетските пирамиди. Той е американски предприемач от индийски произход, основател и изпълнителен директор на компанията Blit Rewards. Състоянието му се оценява на над 1.2 милиарда долара. Тя е част от WWE организацията от 2013 до 2014 г. и се подвизава на ринга с прякора Вероника Лейн.

Младоженците живеят в Ню Йорк и още от началото на планирането на големия ден са знаели, че искат той да се състои на коренно различно място и със съвсем различна атмосфера. Затова първото предложение на милиардера и било за Космоса, но съпругата му е отсякла, че не й се умира точно в деня на сватбата.

А споделеният интерес към историята и древните общества им помага да се спрат на едно от седемте чудеса на света. И тъй като за тях гледката към пирамидите за тях е достатъчно впечатляваща, решават да не организират традиционно тържество, харчейки хиляди за цветя и други декорации.

Но тържество е доста меко казано, защото за себе си и своите 130 гости подготвят цяла програма, която се оказва доста натоварена. След сафари в Южна Африка младоженците и сватбарите пристигат в Египет с частен полет. И от там ги чакат бляскав прием в двореца на Мохамед Али, както и тематична вечеря в Музея в Гиза.

След специално подготвена само за тях туристическа обиколка на Пирамидите в Гиза, а най-впечатляващата част е бляскавото парти през световната забележителност, което продължава до малките сутрешни часове. На него има от всичко по много - бели денс, танци с огньове, изпълнения на Робин Тик и цигуларя Линдзи Стърлинг, както и впечатляваща заря, пише Daily Mail.

Че тази сватба не е като останалите е ясно. Но, оказва се, Ерика Хамънд и Анкур Джейн решават да спестят някои по-незначителни разходи като пищна украса и сватбена торта, защото всичко останало е достатъчно впечатляващо и надали точно с тях ще успеят да привлекат вниманието на гостите си.

Не по-малко впечатляващи са и кадрите, които вече законните съпрузи споделят в социалните мрежи от своята луда, египетска сватба. И сме сигурни, че са успели да сбъднат дори най-спелите си мечти. А ние можем само да предполагаме колко им е струвало всичко това.