Още преди две години разбрахме, че Дуа Липа ще направи своя дебют в киното във филма Argylle, където участие ще вземат още Хенри Кавил и Брайс Далас Хауърд.

Дуа Липа, Argylle и актьорският дебют на изпълнителката

Дуа Липа влиза в киното

Още една сцена за покоряване

Времето минаваше и не чувахме нищо около режисирания от Матю Вон филм, но по-рано тази седмица бе пуснат загадъчен тийзър. Той бе последван и от трейлър, който ни потапя в атмосферата и дава насоки за какво да се подготвим.

Трейлърът ни показва, че в основата на сюжета ще бъде Ели Конуей (Хоуърд) - авторка на много успешен шпионски роман. По странни стечения на обстоятелствата тя разбира, че тайните агенти, за които пише в книгите си, всъщност съществуват.

И те я въвличат в техния свят, изпълнен с екшън и опасни премеждия. Защото се оказва, че това, което пише в книгите си, всъщност се случва и в реалния живот. Нещо, което я превръща в мишена за определени хора.

Трейлър на In the Fire с Амбър Хърд -  голямото завръщане на актрисата

Голямото завръщане на Амбър Хърд

Трейлър на In the Fire

От трейлъра на Argylle подразбираме, че ролята на Дуа Липа няма да бъде кой знае колко голяма, като не е сигурно и дали тази на Кавил няма да се окаже такава. С осезаемо присъствие на екран обаче ще бъдат Брайън Кранстън и Сам Рокуел.

Премиерата на Argylle е на 2 февруари 2024 г.