Отдавна ни прави впечатление колко страхотно изглежда Нети. Актрисата и певица неведнъж е демонстрирала невероятното си тяло по бански. Да си признаем, винаги сме завиждали на прекрасния ѝ външен вид.

“Глас” с Антоанета Добрева - Нети е първият женски моноспектакъл на Театър “Българска армия”

Антоанета Добрева - Нети между възхищението, съперничеството и страховете

Актрисата влиза в ролята на Виктория Глас - дубльорката на оперната прима Мария Калас

Макар да е на 48 години, Нети е в отлична форма и физиката ѝ е наистина е забележителна. Доказателство за това е и една от последните ѝ снимки в Instagram, на които актрисата позира по бельо от дома си.

Красавицата обаче добави още една снимка - на нейния баща от времето, когато той е тренирал баскетбол, а феновете й отчетоха факта, че очевидно дължи страхотните си форми и на добрия си ген.

"Тази снимка получих от майка ми Джилда с надпис "Баща ти-когато се запознахме." Той и до сега тренира ежедневно", пише Нети под кадъра.

Нети всъщност полага сериозни грижи за тялото си. Тайната й за младост е в това, че от години практикува йога, пилатес и други спортни занимания. Отскоро тя показва в социалните мрежи, че прилага йога и на лицето си за здрава и красива кожа.

Дони и Нети на море - колко секси е актрисата и певица на 47 г.

Колко секси е Нети на 47 години

Една прекрасна семейна ваканция

Припомняме, че пред няколко години Нети безспорно изживява най-емоционалния период от живота си. На 44 години тя случайно разбра, че е осиновена, откри биологичната си майка, разбра кой е баща ѝ, сдоби се със сестра и едва успя да побере в душата си всичката стихийна емоция, която ѝ се струпа изведнъж.