Хенри Кавил безспорно е един от най-харесваните и успешни актьори в Холивуд през последните години и то не само заради ролята си на Супермен.

Трейлър на The Ministry of Ungentlemanly Warfare с Хенри Кавил и Ейса Гонсалес на Гай Ричи

Хенри Кавил тръгва на опасна мисия срещу нацистите

Трейлър на The Ministry of Ungentlemanly Warfare

До момента обаче нещата в личен план не се получаваха по най-добрия начин за 40-годишния актьор. Но като че ли от няколко години е намерил любовта в лицето на Натали Вискусо, защото двамата са решили да предприемат следващата крачка.

От интервю на Кавил за Access Hollywood по повод премиерата на филма The Ministry of Ungentlemanly Warfare става ясно, че той и половинката му очакват първото си дете, пише People.

Всъщност в интервюто Хенри Кавил никъде не казва директно, че ще става баща, но пък отговорът му на въпроса дали е решил, че е време да стане баща, води точно в тази посока.

"Много се вълнувам. И двамата с Натали сме много развълнувани. Сигурен съм, че ще разберете много повече за това в бъдеще", казва уклончиво актьорът.

Защо Хенри Кавил не харесва секс сцените във филмите

Защо Хенри Кавил не харесва секс сцените

Актьорът има своята гледна точка

В самия край на интервюто репортерката пък му казва, че от него ще излезе страхотен баща, на което той ѝ благодари. Към момента обаче не са ясни подробности около бременността на Вискусо.