Михаела Филева е от младите звездни на родната музикална сцена, която от години доказва, че с труд и постоянство всичко се постига. Именно така успя да стане едно от най-популярните имена. А освен за работа, успява да намери време и за любимите си занимания. Едно от тях е да пътува по света.

Михаела Филева зад София Прайд - как и защо певицата си навлече гнева на своите фенове

Когато Михаела Филева не се притеснява да защитава това, в което вярва

Кой и защо нападна певицата в социалните мрежи

Вчера, 29 април, певицата се похвали, че е успяла да сбъдне една своя детска мечта - да посети Колумбия. Заслужената почивка за нея идва след няколко "доста щури в работен смисъл" седмици, пред които е спяла само по 3-4 часа на нощ, за да успее с всичко. Изрази и нетърпението си да изненада своите фенове с новите неща, които е подготвила.

Но в годините, в които е в музикалния бизнес, се е научила, че за да не прегаря е необходимо периодично да презарежда батериите, да има баланс между личното и професионалното.

Снимка 663154

Източник: Facebook / Mihaela Fileva

А сега след поредния натоварен период е дошло "заслуженото поемане на дъх" - този път под формата на мечтаното пътуване. И е убедена, че да си офлайн е новото измерение на лукса.

Как изглежда Нети по бельо

Как изглежда Нети по бельо

На 48 г. актрисата и певица има забележителен външен вид

На снимките, които Михаела Филева сподели в социалните мрежи, виждаме две големи туристически раници, което най-вероятно значи, че компанията в това приключение на хиляди километри от дома ще й прави нейната половинка. А ние се надяваме да не бъде през цялото време в Колумбия офлайн и да ни сподели най-впечатляващите моменти в "люлката на магическия реализъм".