По ирония на съдбата любовната история на Натали Портман и Бенджамин Милпие звучи като филмов сценарий. Или то поне в началото.

Натали Портман и Бенджамин Милпие - окончателен ли е краят

Окончателен ли е краят за Натали Портман и Бенджамин Милпие

Приключи още една холивудска връзка

Двамата се запознават още преди 15 години, докато работят по филма "Черният лебед". Влюбват се силно и само две години след това са вече женени. Раждат им се и две деца - Алеф (12 г.) и Амалия (7 г.).

За първи път се заговори, че актрисата и хореографът имат проблеми в брака си, миналата година. Тогава се породиха предложения, че Бенджамин Милпие е изневерявал на Натали Портман и дори е имал връзка с друга жена.

Според източници на Us Weekly обаче проблемите за двамата са започнали дори още по-рано. Според информатори се е случвало Милпие да не се прибира и да предприема извънредни пътувания по работа. Тогава актрисата е започнала да подозира изневяра и се е чувствала "унизена и съкрушена" от поведението на съпруга си.

Снимка 656769

Източник: GettyImages

През лятото на 2023 г. предположенията, че двамата са се разделили, се засилиха. Натали Портман на няколко пъти е била забелязана на различни публични събития без халката си. Този януари пред Wall Street Journal пък тя споделя, че живее в "Париж с двете си деца", но без да споменава Милпие.

По време на интервю за Vanity Fair от февруари пък актрисата е била попитана по-директно за твърденията относно раздялата със съпруга ѝ заради предполагаема изневяра. Единственото, което Портман отговаря е, че това е "ужасно" преживяване, за което "няма желание да допринася" повече.

В крайна сметка документите за развода им са били подадени миналата година. А в края на миналата седмица, на 8 март, той е бил официално финализиран. Отново по думите на източници актрисата не се е отказала от брака си с лека ръка, но се е постарала разводът да мине спокойно.

Снимка 656770

Източник: GettyImages

Въпреки опитите на Бенджамин Милпие, Натали Портман категорично няма намерение да му дава втори шанс.

"Бенджамин би се радвал да си върне Натали, но тя не се интересува. Двамата се държат любезно един към друг заради децата", допълва източникът на Us Weekly.

От Натали Портман до Брадли Купър - 11 актьори на корицата на холивудския брой на Vanity Fair

От Натали Портман до Брадли Купър - 11 актьори на корицата на холивудския брой на Vanity Fair

Едно специално издание, което отбелязва 30-годишен юбилей

А доказателство за това е обядът в Лос Анджелис, на който двамата бивши са били забелязани заедно с децата си миналият месец, пише изданието.