Даян Кийтън е актриса, позната преди всичко от романтичните филми. Но, оказва се, в реалния живот, романтиката съвсем не е сред приоритетите ѝ.

Ричард Гиър, Алехандра Силва и появата им в обществото за премиерата на филма Maybe I Do

Какво накара Ричард Гиър отново да стъпи на червения килим

Отдаден на семейството, но и на служебните ангажименти

В скорошно интервю за Extra, повод за което е участието ѝ в новата комедия Maybe I Do, актрисата е запитана преди колко време за последно е била на романтична среща. А отговорът ѝ е бил откровен и неочакван.

"Да кажем, преди около 15 години", казва Кийтън и добавя с подчертано чувство за хумор: "Вероятно сега си мислите: "Не е възможно, тази е твърде странна." Да, наистина съм странна, но се справям добре. Дори си мисля, че някой ден, все някой ще се ожени за мен."

Всъщност Даян неведнъж е говорила за връзките си с мъжете или по-скоро за липсата на такива. Винаги е и подчертавала, че има много приятели мъже, с които се разбира прекрасно, но никога не е искала да бъде съпруга. Пред People дори е казвала, че вероятно е единствената от нейното поколение, която е избрала да не се омъжва.

Разбира се, звездата е имала своите емоционални преживявания. Излизала е с популярни личности като Уди Алън, Уорън Бийти и дори Ал Пачино. Но не се е обвързвала сериозно, нито пък някога е била натъжена от статуса си на неомъжена жена. Даже напротив - Кийтън се радва на свободата си и дори не пропуска, с характерния си хумор, да я подчертае.

Наскоро актрисата отбеляза 77-ия си рожден ден, публикувайки колаж от торти с различни размери и вкусове, към които написа забавното: "Честит рожден ден на любовта на живота ми... Аз!"

Ема Робъртс, Джулия Робъртс и какво е общото между двете актриси, освен роднинската връзка

Ема Робъртс и любимият ѝ романтичен филм с участието на Джулия Робъртс

Кръвта вода не става

Световната премиера на романтичната комедия Maybe I Do е на 27 януари, припомня People. В нея Кийтън си партнира с Ричърд Гиър, Сюзън Сарандън и Ема Робъртс.