От около три години знаем, че Зоуи Кравиц работи върху филм, с който да направи режисьорския си дебют. Първоначално той бе озаглавен Pussy Island, което определено привлича вниманието.

Чанинг Тейтъм, Зоуи Кравиц, Pussy Island и всичко, което трябва да знаем за отношенията им

Всичко за връзката между Чанинг Тейтъм и Зоуи Кравиц

Когато вече няма смисъл да се крият

С наближаването на премиерата на филма обаче разбираме, че заглавието е променено на доста по-скучното "Мигни два пъти" (Blink Twice). Но няма да страдаме излишно по промяната на името, защото най-сетне бе пуснат първи трейлър.

Сюжетът ще се върти около милиардера Слейтър Кинг (Чанинг Тейтъм), който е изкарал милионите си от света на технологиите. Той, разбира се, има частен остров, на който вдига луди партита. Съвсем случайно Фрида и Джес се оказват поканени на въпросния остров, което за тях е сбъдната мечта.

Всичко е прекалено хубаво, за да бъде истина и бързо нещата започват да изглеждат много странно. Като например, че всички остават без мобилни телефони и връзка със света. И това не е единственото странно, което се случва, като Фрида и Джес се улавят, че забравят много неща, случили се наскоро.

И по всичко личи, че нищо не е такова, каквото изглежда, включително Слейтър Кинг. Преди време Зоуи Кравиц сподели, че няма търпение да видим Тейтъм в ролята, която е по-мрачна, защото тя е доста нетипична за филмовата му кариера.

Какво мисли Лени Кравиц за евентуалния брак на Зоуи Кравиц с Чанинг Тейтъм

Одобрява ли Лени Кравиц бъдещия си зет

Чанинг Тейтъм трябва да внимава

Трябва да отбележим, че именно около работата си по филма Чанинг Тейтъм и Зоуи Кравиц се запознаха и така стартира любовната им връзка, която продължава и до днес.

Премиерата на "Мигни два пъти" е на 23 август