Петък е, при това и 8-ми март, затова няма по-подходящ начин да започнем селекцията с една дама. Ариана Гранде поставя ново начало в дългоочаквания си седми студиен албум "eternal sunshine". 

На 30 години Ариана  вече не е толкова убедена, че някога ще разбере дали съществува вечната любов. "eternal sunshine" е откровено търсене, албум за раздялата, в който певицата се ориентира към новото начало с някои от най-изобретателните песни в кариерата си досега. Гранде се справя с силните чувства на разбитото сърце и преминава между моменти на устойчивост, приемане и надежда за бъдещето.

Galantis, Давид Гета и мултиплатинената поп-рок група 5 Seconds of Summer обединяват сили за новия сингъл "Lighter".

Сингълът бележи първото ново музикално издание от 5 Seconds of Summer от повече от година и е след рекордните хитове на Давид Гета с имена като Биби Рекса, Ким Петрас и други.

5 нови песни от седмицата с Дуа Липа, Ариана Гранде, Марая Кери, DARA, Pearl Jam и My Dying Bride

5 нови песни от седмицата

Време за музика

Cardi B се завръща с "Like What (Freestyle)". Сингълът е с фрийстайл семпли от легендарната песен на Missy Elliot "She"s A B**ch.". "Like What (Freestyle)" също е придружен от видео.

Фриистайлът служи като продължение на миналогодишното ѝ емблематично сътрудничество с Megan Thee Stallion в "Bongos" (49 милиона гледания). Действието във видеото се развива в собствения облян в слънце оазис на Cardi B, включващ ослепителни танцьори, обграждащи емблематичното дуо навсякъде.

Tones And I, сподели специална акустична версия на новия си сингъл "Dreaming". "Dreaming" (Acoustic) е придружен от официално музикално видео, улавящо зашеметяващо изчистено изпълнение на живо.

Освен това, Tones And I наскоро влезе в историята, след като мега хитът "Dance Monkey" на австралийската изпълнителка надмина три милиарда стриймвания в Spotify. С това постижение Tones And I стана първата и единствена изпълнителка, постигнала подобен стрийминг успех, и един от осемте изпълнители, които някога са надхвърлили три милиарда стриймвания с една песен в Spotify.

5 нови песни от седмицата с Майли Сайръс, Фарел Уилямс, Селена Гомес, Брус Дикинсън, Керана и Космонавтите и Hayes & Y

5 нови песни от седмицата

За всеки по нещо

Няма как да не включим поне едно метъл предложение, когато то идва от ветераните Judas Priest. 

Точно 50 години след издаването на дебютния им албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст. С Invincible Shield бандата изнася урок по виртуозно владеене на музикалните инструменти, а 72-годишният вокалист Роб Халфорд отново показва защо е един от най-великите гласове в този жанр в 14-те безкомпромисни трака, събрани в албум.