Ергенът 3 може да започна с 26 дами-претендентки за сърцето на Алек Младенов, но от тях вече са останали под десет. Въпреки това ергенът като че ли ясно заявява свои предпочитания, като кани на индивидуални срещи едни и същи дами по няколко пъти.

Криси от Ергенът 3 - участничката, която качи 9 кг по време на участието си в риалитито

Криси от Ергенът 3 - участничката, която качи 9 кг по време на участието си в риалитито

Ето съветите й към бъдещите "ергенки"

В епизода от сряда, 24 април, Алек отново покани Надежда на среща, която се оказа по-вълнуваща от всеки друг път. Двамата се отдадоха на екстремни забавления в морето, а след това за първи път в предаването той заведе избраницата си в луксозното жилище, което обитава на Родос.

Междувременно в Имението на любовта момичетата бяха изправени пред ново предизвикателство - те си задаваха анонимни въпроси, на които отговорите бяха задължителни. Магдалена и Екатерина се оказаха на прицела на останалите, като първата беше принудена да обяснява дали е материалистка или не.

Случващото се на вечерния коктейл беше дирижирано от Мария, която си спечели определението "най-откровена дама" от играта с въпросите и можеше да определя реда, по който момичетата да се виждат с Младенов. Той пък взе решение да се раздели с Киара на Церемонията на розата.

В епизода днес, 25 април, ще видим нова игра, в която момичетата буквално ще се надпреварват за вниманието на Ергена, като някои ще прибегнат до хитри и коварни тактики за целта. Вечерният коктейл ще е с нов регламент - дамите ще трябва да забравят вечерните рокли и грима и да покажат истинското си лице пред Алек. Не всички от тях ще са готови на това.

Ергенът 3 е в сряда и четвъртък от 20 ч. по bTV.