Ема Робъртс е не само звезда от романтичните комедии, но и голям техен почитател. Което въобще не е странно, предвид че има роднинска връзка с легендата на този тип филми Джулия Робъртс.

Ема Робъртс, Коди Джон и защо актрисата не бърза с новото си гадже

Защо Ема Робъртс не бърза с новото си гадже

Актрисата е на гребена на любовта

Дори наскоро Ема разкри, че един от хитовите филми с участието на леля ѝ Джулия оглавява списъка ѝ с любими. А именно "Сватбата на най-добрия ми приятел" от 1997 г. Това заяви 31-годишната актриса по време на участието си в "Гледайте какво се случва на живо с Анди Коен".

По време на шоуто Ема и колежката ѝ Джули Боуен трябваше да отгатват заглавията на различни романтични комедии. Сред тях, разбира се, бе и превърналият се в класика филм с участието Джулия Робъртс и Дърмът Мълроуни. При вида на филма Ема веднага посочи заглавието и директно заяви: "Този е любимият ми!"

А на въпроса в чий популярен образ е искала да превъплъти през годините, Ема без колебание посочи Уенди от Питър Пан, пише ET Online. Водещият веднага направи препратка към филма от 1991 г. "Кук", в който Джулия Робъртс влиза в ролята на Тинкърбел.

Дори в новия романтичен филм, в който участва младата актриса, може отново да се намери връзка с Джулия Робъртс. В Maybe I Do, чиято премиера бе съвсем скоро, Ема си партнира с Ричард Гиър - където двамата играят баща и дъщеря. А Ричард и Джулия са една от най-емблематичните двойки в киното. "Преди снимките на филма гледах "Булката беглец" и, разбира се, "Хубава жена", каза преди време Ема пред ET Canada. "И е чудесно, дори толкова естествено някак, че сега ще играя заедно с Гиър, при това той ще бъде мой баща. Така се чувствам още по-близко до своята леля."

Ричард Гиър, Алехандра Силва и появата им в обществото за премиерата на филма Maybe I Do

Какво накара Ричард Гиър отново да стъпи на червения килим

Отдаден на семейството, но и на служебните ангажименти

Освен в киното, Ема може да се похвали с успехи и в личен план. Наскоро тя се впусна в романтична връзка, след като се раздели с Гарет Хедлънд, който е баща на малкия ѝ син. Новата половинка на звездата е 32-годишният актьор Коди Джон и двамата неведнъж вече са забелязвани да прекарват времето си заедно.