Ребел Уилсън е от звездите, които не се притесняват да говорят за наднорменото тегло, проблемното отслабване и за всичко, през което са преминали по пътя към желаната фигура. Актрисата неведнъж е била откровена, че външният й вид дава пряко отражение на начина, по който се чувства. А сега получаваме нова доза признания, в които разкрива и за малка хитрост, до която е прибегнала.

Ребел Уилсън откровено за продължаващата борба с килограмите

Ребел Уилсън и килограмите - борбата продължава

Защо актрисата казва, че се чувства “зле за себе си”

В автобиографичната си книга Rebel Rising говори доста за усилията, които е положила, за да отслабне с над 35 килограма за две-три години. А сега в последното си интервю за Sunday Times си признава, че и тя е използвала така популярния напоследък сред известните личности и не само Оземпик.

Медикаментът, който по принцип е за диабет, се оказва, че дава страхотен резултат и в борбата с килограмите, но срещу съответните рискове за здравето, които Ребел Уилсън е решила да поеме.

Снимка 659437

Източник: GettyImages

Тя казва, че изпитва голям глад за сладко, заради който е решила да прибегне до лекарството, което е приемала за кратък период от време, за да успее да поддържа резултата от отслабването, и признава, че е била впечатлена от ефекта.

Сега актрисата вече не го употребява и е осъзнала, че освен на физическото си състояние, трябва да обърне внимание и на психичното си здраве, защото проблемите с храненето при нея са се дължали на трудности със справянето с емоциите, смята днес тя. И сега може с гордост да заяви, че се чувства щастлива, въпреки че все още е леко закръглена.

Как Ребел Уилсън е загубила девствеността си на 35 години

Как Ребел Уилсън е загубила девствеността си на 35 години

Актрисата има послание към младите

Ребел Уилсън дава съвет на всички момичета, че не бива да се стремят да изглеждат като модели на Victoria Secret, а да бъдат най-вече себе си. Тя самата е преминала през "емоционална война" и не крие, че има "сложни отношения" с храната, но и признава, че никога не е усещала натиск от околните, че трябва да отслабне - направила го е заради самата себе си.