Алисия Силвърстоун определено има приключенски дух и това си личи по последните ѝ постове в Instagram. Преди няколко дни тя е качила поредица от снимки от миналогодишната си разходка из Национален парк Йосемити, където е взела със себе си и сина си.

Алисия Силвърстоун и новата рекламна кампания на Marc Jacobs - която ни напомни за филма "Баровки"

Алисия Силвърстоун отново е "баровка"

Голямото завръщане на актрисата

Приключенията на актрисата и 12-годишният ѝ син Беър обаче продължават и тази година. И по всичко личи, че дори лошото време не може да ги спре.

В последните си няколко поста Алисия Силвърстоун е споделила моменти от пътуването им до Коста Рика и вулкана Аренал. На една от снимките, заобиколени от раззеленената природа, двамата са усмихнати, но по подгизналите им якета и шапки личи, че проливният дъжд е направил преживяването им по-предизвикателно.

"Подгизнали по време на приключенията ни, докато разглеждаме Аренал! От главата до петите! След като бяхме мокри с часове, решихме да се отправим към горещите извори и да се накиснем подобаващо. Беше празно! Мислехме, че всички щяха да са там. Бяхме само ние. Плувахме и се забавлявахме толкова много", пише 47-годишната актриса в описанието на поста си.

В коментарите пък нейни фенове не са пропуснали да отбележат колко много синът ѝ прилича на нея. Едни изтъкват най-вече еднаквите им очи, докато други се шегуват, че приликата им е толкова поразителна, че им се струва сякаш виждат двойно.

"Просто харесвам публикациите ти със сина ти. Ти си страхотна и естествена майка, Алисия", гласи пък друг от коментарите.

Алисия Силвърстоун, PETA и защо актрисата се съблече гола

Защо Алисия Силвърстоун се съблече гола

Актрисата подкрепя вижданията си по всякакъв начин

Синът ѝ Беър е единственото дете на Алисия Силвърстоун от бившия ѝ съпруг Кристофър Джареки, с когото са женени 14 години, но през 2018 г. се развеждат.