Където и са се появят Ричард Гиър и съпругата му Алехандра Силва, няма начин да останат незабелязани. Не само защото все по-рядко присъстват на публични събития, но и защото в моментите, в които го правят, изглеждат толкова щастливи и влюбени един в друг.

Ричард Гиър, Алехандра Силва и рядката им поява на официално събитие

Рядката поява на Ричард Гиър

На бляскаво събитие със съпругата му Алехандра

Преди два дни обаче звездата от "Хубава жена" и неговата половинка застанаха под светлината на прожекторите. Повод за това бе последният филм с участието на Гиър - Maybe I Do, чиято премиера се състоя в Ню Йорк.

73-годишният актьор и 39-годишната му съпруга изглеждаха изключително бляскаво и стилно на червения килим и не спираха да се усмихват, докато позираха за снимки.

Ричард не пропусна да се снима и със свои колеги, които присъстваха на събитието. Сред тях се открояваха Сюзън Сарандън, Даян Кийтън, както и, разбира се, сценаристът и режисьор на премиерното заглавие Майкъл Джейкъбс.

В Maybe I Do участват още Ема Робъртс, Уилям Мейси и Люк Брейси. Сюжетът се върти около историята на млада двойка, която решава да запознае родителите си. И вечерта, започнала с една непринудена вечеря, води до много обрати и драматични ситуации.

Ричард и Алехандра са женени от 2018 г. и имат двама сина - Александър (3 г.) и по-малкия му двегодишен брат, чието име все още не са разкрили - въпреки че Алехандра често споделя сладки снимки на децата в Instagram.

Ричард Гиър, Алехандра Силва и раждането на третото дете на актьора

Ричард Гиър отново стана баща

На 70, и отново баща

Алехандра, която е публицист и активист, е третата съпруга на Ричард Гиър, припомня HollywoodLife. През годините той е имал и редица романтични връзки с други големи знаменитости. Близо 14 години години беше женен за актрисата Кери Лоуел, от която има един син. Преди това бе официално обвързан със Синди Крауфорд.