Ивет Лалова е сред най-успешните български спортистки и десетки пъти ни е давала поводи за гордост, прославяйки страната по целия свят. Преди няколко години тя прекрати кариерата си и се отдаде на треньорска дейност, а в края на 2023 г. обяви, че е бременна с първото си дете.

Бременността на Ивет Лалова - най-вдъхновяващото приключение на спортистката

Бременността - най-голямото предизвикателство и приключение на Ивет Лалова

Изненадите не спират

В късните часове на вчерашния 24 април 39-годишната лекоатлетка сподели новината, че със съпруга й Симоне Колио са станали родители. Тя публикува снимка, на която виждаме ръцете на тримата. И щастието им вече наистина е пълно.

"Добре дошъл на този прекрасен свят Тиаго Колио. Благодаря ти, че ни избра за свои родители. Толкова сме влюбени и сърцата ни са пълни", написа Ивет Лалова под кадъра. 

Освен името на сина им, разбираме и че раждането е бил в Рим. Именно на Ботуша, откъдето е Симоне, съпрузите избраха да се установят и да отглеждат детето си.

А пода кадъра, който за броени часове събра над 23 хиляди харесвания, заваляха и стотици поздравления и пожелания за здраве и щастлив живот на семейството.

Дни по-рано спортистката публикува в Instagram поредица от кадри от последната си фотосесия с бременно коремче. На нея я виждаме в компанията на Симоне, както и на домашния им любимец.

Ивет Лалова продължава да ни изненадва

Ивет Лалова продължава да ни изненадва

Ето какъв ще бъде и полът на бебето ѝ

Тогава Ивет Лалова написа, че ценят всеки момент, знаейки, че съвсем скоро в семейните им портрети ще има и ново попълнение. А сега очакваме и първата снимка на щастливата майка с новородения й син.