Отношенията в семейство Спиърс са много откачени. Джейми Спиърс контролира живота на Бритни Спиърс години наред. Тя от своя страна го съди и мрази от дъното на душата си. От няколко седмици пък двете сестри - Бритни и Джейми Лин не престават да се нападат, карат и сдобряват една с друга по редица медии, социални мрежи и т.н.

Бритни Спиърс, Джейми Лин Спиърс и какво разкри сестрата на певицата за отношенията им

Продължава ли войната между Бритни Спиърс и сестра ѝ

Какво сподели Джейми Лин Спиърс

Тъкмо си помислихме, че сестричките са успели да се разберат и вече няма драма помежду им. Особено като се има предвид последния пост на Бритни Спиърс в Twitter, в който тя обяснява колко много обича по-малката си сестра. Няколко дни по-късно обаче двете пак са се "хванали за косите".

Бритни Спиърс продължава да "избухва" срещу Джейми Лин Спиърс този път в Instagram. Изглежда, че поп звездата все още е бясна заради едно от последните интервюта на по-малката ѝ сестра в Spotiify.

Снимка 560758

Източник: GettyImages

40-годишната изпълнителка на "Toxic" публикува пост, който макар да изтри бързо, разбрахме, че съжалява, че не е "ударила" Джейми Лин навремето.

Малко след това обаче Бритни добави разширено - и още по-разпалено - съобщение. "Ти егоистична малка нахалнице. Как можа да кажеш, че е било странно да купя къща на мама.Тя беше толкова горда с мен и предложението ми", пише певицата, която се позовава на част от интервюто Call Her Daddy в Spotify, където Джейми Лин разказва за времето, когато Бритни предлага да купи къща на майка им, ако се разведе с баща им Джейми Спиърс.

В друга част на интервюто Джейми Лин говори за въпросния инцидент с нож, за който разказа вече няколко пъти, като обяснява, че Бритни e взела нож и е заключила себе си и Джейми Лин в спалнята. По-малката сестра на Бритни обяснява. че наистина е било страшно и се чувствала много несигурна.

"Мисля, че е важно да го кажа, защото не го разбрах - бях дете, но не искам да коментирам повече", казва Джейми Лин. Бритни не е съгласна с думите на сестра си, като пише, че не може да хвърли такава бомба и после да каже, че не иска да коментира. Особено когато казва, че се чувства странно и несигурно около по-голямата си сестра.

Снимка 560757

Източник: GettyImages

"Да го духаш, Джейми Лин", пише Бритни, като в още няколко страници описва странните им семейни отношения от преди повече от 10 години, които двете коментират от няколко седмици насам.

Като оставим настрана войната между двете сестри, Бритни предприе още една много важна стъпка в живота си. Тя започна поредна глава от съдебната битката с баща ѝ Джейми Спиърс. Певицата обвини баща си, че е откраднал от нея 36 милиона долара по времето на 13-годишното попечителство над нея, пишат от US Magazine.

Бритни Спиърс, Джейми Лин Спиърс и какво сподели певицата след интервюто на сестра си

Бритни Спиърс отвръща на "удара" на сестра си

Певицата отново не е съгласна с признанията на Джейми Лин Спиърс

Обвинението се съдържа в документите, представени в сряда от адвоката на Бритни - Матю Розенгарт, и е в отговор на иска на Спиърс-старши, който настоява съдът да наложи на дъщеря му да поеме разходите по дългогодишните съдебни процеси.