На Бритни Спиърс явно изобщо не ѝ омръзва да говори открито за любовния си живот отпреди повече от двадесет години. В мемоарната си книга "Жената в мен", която излезе миналата година, певицата шокира мнозина с разкритието, че е направила аборт от бившия си Джъстин Тимбърлейк. Припомняме, че двамата бяха двойка в периода между 1999 и 2002 г.

Бритни Спиърс след аборта от Джъстин Тимбърлейк - какво мисли сега певицата за бившия си

20 години след аборта - какво мисли Бритни Спиърс за Джъстин Тимбърлейк сега

Неочаквани откровения от певицата

В края на миналия месец, когато изпълнителят се върна към музиката с новото си парче "Selfish", Бритни Спиърс използва повода, за да му се извини. В Instagram пост тя написа: "Ако съм обидила някого от хората, на които искрено държа, дълбоко съжалявам..."

Джъстин Тимбърлейк обаче явно не прие извинението, като по време на свое изпълнение на парчето "Cry Me a River", посветено на раздялата му с певицата, той каза от сцената: "Бих искал да използвам тази възможност да се извиня на... абсолютно никого."

И въпреки че след това Бритни също реагира остро с нов пост в Instagram, в който оттегли извинението си към Джъстин Тимбърлейк, тази драма явно вече не вълнува толкова певицата.

Вместо това тя реши да разкрие на феновете си за друга любопитна подробност от любовния си живот в миналото. Отново в социалната мрежа Бритни Спиърс  качи снимка, на която позира до още една жена и Бен Афлек.

"Готина снимка на мен, Бен Афлек и Даян Уорън преди години!!! Той е толкова невероятен актьор. Пропуснах ли да спомена, че се целувахме с Бен онази вечер... честно казано, бях забравила...", пише към описанието в поста си певицата.

Въпреки че след предполагаемата им целувка, както Бритни Спиърс, така и Бен Афлек са продължили с други хора и оттогава са минали доста години, едва ли това разкритие се е харесало на сегашната съпруга на актьора - Дженифър Лопес.

Важното в крайна сметка обаче е, че Джей Ло и Бен Афлек преоткриха любовта си и най-после изживяват романтичната си приказка, започнала преди доста време.

Припомняме, че двамата бяха сгодени веднъж в началото на 2000-те, но до сватба тогава така и не се стигна. Вместо това актьорът се ожени за Дженифър Гарнър, а певицата - за Марк Антъни. Но впоследствие тези бракове се разпаднаха, а Джей Ло и Бен Афлек сега най-после са вече женени един за друг.

Бритни Спиърс и Сам Асгари в съдебен спор - какво иска бившата половинка на певицата

Когато Сам Асгари иска още пари, а Бритни отказва да му ги даде

Драмата продължава пет месеца след новината за развода

Колкото до Бритни Спиърс пък, в момента тя е разведена жена, след раздялата ѝ с Сам Асгари, с когото бракът ѝ просъществува едва около година, пише Us Weekly.