През последните дни Бритни Спиърс успява да разреши личните си проблеми, които стигнаха до съда. Само дни след като стана ясно, че тя и баща ѝ Джейми Спиърс са се споразумели след неговото искане за финансово обезщетение от два милиона долара, разбираме, че разводът ѝ също е финализиран.

Бритни Спиърс срещу баща си в съда - как приключи битката им две години и половина по-късно

Бритни Спиърс срещу баща си в съда - как приключи битката им две години и половина по-късно

Кой печели и кой губи в спора за два милиона

Бритни Спиърс и Сам Асгари сключиха брак през юни 2022 г., след близо шест години заедно. През август миналата година обаче той е подал молба за развод, като за причина е посочил "непреодолими различия". Сега, девет месеца по-късно, бракът на двамата е официално разтрогнат.

Преди да се оженят, певицата и моделът и актьор са подписали предбрачен договор. Сам Асгари обаче не е останал съвсем без нищо след развода.

Според TMZ, които първи обявиха новината, Бритни Спиърс все още плаща наема на бившия си, след като е напуснала общия им дом в Лос Анджелис. Изданието пише още, че освен това Сам Асгари е помолил певицата да му напише шестцифрен чек след развода.

Снимка 538902

Източник: GettyImages

Преди той да бъди финализиран, моделът и актьор твърдеше, че Бритни му е изневерила с член на персонала, като за това се предполага, че е имало доказателства под формата на видео. Освен това той бе казал, че певицата е била агресивна към него и го е ударила в леглото, докато са били още заедно.

Когато стана ясно за раздялата на Бритни Спиърс и Сам Асгари се появиха твърдения, че той може да оспори предбрачния договор. Това обаче явно не се е случило. През август той поиска издръжка и хонорар за адвокатски разходи и се предполагаше, че се надява певицата да плати всичко, за да може всички между тях да приключи спокойно.

Очакваше се разводът им да бъде съпроводен от скандали, ако тя отхвърли исканията му, но според близки на Сам Асгари той е можел да разкрие "изключително неудобни" тайни за вече бившата си съпруга.

Когато Бритни Спиърс забрави, че се е целувала с Бен Афлек

Когато Бритни Спиърс забрави, че се е целувала с Бен Афлек

Джей Ло едва ли харесва това

Раздялата им очевидно е приключила без особено напрежение, а самата Бритни Спиърс явно е преодоляла проваления си брак. Мемоарната ѝ книга "Жената в мен" излезе в края на миналата година, но в нея изобщо не се споменава името на Сам Асгари, пише The Sun.