В средата на ноември развръзката по делото за попечителството над Бритни Спиърс стана факт. След 13 дълги години, в които баща ѝ Джеймс Спиърс управлява живота и милионите ѝ заради нестабилното ѝ психично състояние, певицата вече е свободна да прави каквото пожелае.

Бритни Спиърс, краят на попечителството на Джейми Спиърс и намерението й да има дете

Какво направи Бритни този път

Сериозните планове на певицата

Малко преди решението на съда Бритни заяви, че иска да се сложи край на "оскърбителното" попечителство, което я кара да се чувства като робиня. Сподели и много интересни подробности за това какво всъщност е била принудена да прави толкова много години.

Показанията на певицата събудиха вълна от съчувствие и тя получи подкрепа от много известни личности. По-малката сестра на Бритни - Джейми Лин Спиърс, също застана на нейна страна и публично я подкрепи за смелостта ѝ да говори за проблемите, свързани с попечителството върху живота и парите ѝ.

Бритни Спиърс, Джейми Лин Спиърс и какво мисли сестрата на певицата за попечителството

На чия страна е сестрата на Бритни Спиърс

Джейми Лин Спиърс говори публично за положението на сестра си

Малко след изявленията на Джейми Лин, в емоционален пост Бритни обвини сестра си в лъжа и фалшива подкрепа, която й оказва едва сега, когато тя би била в полза за публичния й имидж.

Така феновете на Бритни разбраха, че освен в лоши отношения с баща си, певицата е във във война и с по-малката си сестра.

Снимка 559989

Източник: GettyImages

В ново интервю за Good Morning America Джейми Лин Спиърс разкрива още някои подробности за сложните взаимоотношения в семейството, като твърди, че се е опитала да помогне на Бритни за прекратяване на противоречивото наставничество.

"Винаги съм била най-големият поддръжник на сестра ми, така че когато тя се нуждаеше от помощ, аз намерих начини да я подкрепя. Направих всичко възможно, за да се уверя, че тя има необходимите контакти, за да може да продължи битката си и да сложи край на това попечителство, което съсипа семейството ни", разказва Джейми Лин. Тя допълва, че наистина обича Бритни и затова ѝ е помогнала. 

"Ако това ще предизвиква толкова много раздори помежду ни, защо да го продължаваме", разказва още по-малката сестра на Бритни. Тя не разкрива точно какви "контакти" е дала на Бритни, нито дали поп звездата се е възползвала от тях.

На въпрос дали одобрява, или не одобрява попечителството, което контролира всичко - от това как Бритни харчи парите си, до цвета на кухненските ѝ шкафове, Джейми Лин отговаря: "Не става дума за съгласие с попечителството. Всеки има глас и той трябва да бъде чут", пояснява по-малката сестра на Бритни Спиърс, която през октомври 2021 г. обяви, че издава биографичната си книга Things I Should Have Said. Биография, която упорито промотора напоследък.

Джейми Лин Спиърс, Things I Should Have Said и мемоарите на сестрата на Бритни Спиърс

Сестрата на Бритни Спиърс разказва

Джейми Лин издава биографична книга

Що се отнася до Бритни Спиърс, певицата загатна, че също е в процес на писане на своя биографична книга. Тя публикува снимка в своя Instagram профил, на която виждаме пишеща машина и текст, който гласи: "Трябва ли да започна от НАЧАЛОТО".

Това не е първият път, когато Бритни намеква, че ще разкаже историята на живота си. Тя загатна за биографична книга още през октомври, което си беше очевидна подигравка с Джейми Лин, която току-що беше обявила собствените си мемоари.