Не може да се отрече, че в семейството на Бритни Спиърс отношенията са доста интересни, като в общи линии певицата май не се понася нито със сестрите си, нито с родителите си. В това число влизат не само противоречивите отношения на Бритни с баща ѝ Джеймс Спиърс, в които 13 дълги години той управлява живота и милионите ѝ заради нестабилното ѝ психично състояние, но и тези с майка ѝ - Лин Спиърс.

Сам Асгари проговори за развода с Бритни Спиърс

Сам Асгари проговори за развода с Бритни Спиърс

Ето какво каза вече бившата половинка на певицата

Според информация на Daily Mail  майката на певицата се намира в много затруднено финансово положение. По всичко личи, че не получава никаква помощ от Бритни Спиърс или някое от другите си две деца.  "Тя се бори да плаща сметките си", твърди източник пред Daily Mail , преди да продължи, че 68-годишната Лин е започнала работа на непълен работен ден като учител по заместване, за да се опита да свърже двата края.

"Тя вече е заместила няколко класа в местно училище", твърди вътрешният човек. Смята се, че майката на Бритни Спиърс се е оказала с парични проблеми, след като "сложната връзка" с 42-годишната Бритни "сериозно е повлияла" на нейните финанси. В профила си в Instagram жителката на Луизиана посочва, че по професия е независим консултант във фирма Rodan and Fields.

Снимка 578151

Източник: GettyImages

Освен това поддържа блог, наречен The MustardSeeds с четирима други приятели, в който често публикуват за местни магазини и ресторанти близо до мястото, където живеят. Въпросният блог обаче по-скоро изглежда като хоби, отколкото страничен доход, тъй като няма много последователи.

Когато децата на Лин, включително Бритни, Брайън и Джейми Лин Спиърс, растат, тя е директор на собствено предучилищно и детско заведение, което по всичко личи, не е успяла да задържи през годините и вече не ръководи. Лин Спиърс се опитва да потърси финансова помощ от голямата си дъщеря миналата година. През април 2022 г., почти пет месеца след официалното прекратяване на настойничеството на Бритни Спиърс, Лин иска от носителката на Грами да плати съдебните такси, които е натрупала по време на настойничеството.

Лин, която присъства на изслушванията като "заинтересована страна", иска Бритни да покрие сметката от над 660 000 долара. "Въпреки че признава, че исканият хонорар е шестцифрен, Лин с уважение предполага, че искането бледнее в сравнение с милионите долари, похарчени от Джейми Спиърс, за да задържи Бритни в нейното несъстоятелно настойничество и да изпълнява дейности, които Бритни не е поискала и които не са били в нейния най-добър интерес", твърдят нейните адвокати в съдебните документи.

Въпреки това, адвокатът на Бритни, Матю Роузгарт, бързо отхвърля това искане, отбелязвайки, че няма "никакво правно основание" за това и че неговият клиент е била "носител на прехраната" на семейството й от години. Той също така посочва в своята документация, че Лин "поне от десетилетие е живяла в голяма, просторна къща, собственост на Бритни Спиърс в Кентууд, Луизиана, за която дъщеря й също непрекъснато и щедро е плащала всички комунални услуги. В това число телефон услуги, застраховки, данъци върху собствеността, озеленяване, поддръжка на басейна, борба с вредителите, ремонти и обща поддръжка на имота на стойност приблизително 1.7 милиона долара. Шест месеца по-късно, през октомври 2022 г., Лин оттегля молбата си, според Blast.

Малко след това певицата на "Toxic" и майка ѝ успяват да затоплят отношенията си за кратък период от време. Те се събират отново през май тази година, но след като Сам Асгари подава молба за развод от Бритни през август, принцесата на попа отново се оказва в лоши отношения със семейството си. "Срещата й с майка й мина добре, но все още има много наранени, така че те не са се помирили съвсем", казва тогава източник на Page Six. "Бритни все още е много ядосана и на майка си, и на сестра си Джейми Лин Спиърс."

Бритни Спиърс и опасният й танц с ножове

В опасност ли е Бритни Спиърс

Певицата танцува с ножове

Докато Лин очевидно продължава да има сериозни финансови проблеми, Бритни реализира поредни успешни проекти. Тя издаде песен, наречена "Mind Your Business" с Will.i.am през юли, очаква се на 24 октомври да излязат и дългоочакваните ѝ мемоари, озаглавени The Woman in Me, а филмът й от 2002 г. "Crossroads" ще бъде преиздаден скоро, от което предстои да изкара още допълнителни средства.