Никой човек не е застрахован, че поне веднъж в живота си няма да направи някой гаф. Случва се дори на популярни лица, даже и на високопоставени личности. И е разбираемо шегата да не им се получи, когато засяга тема, в която не се чувстват в свои води.

Дженифър Лорънс и неудобната ситуация с колана й в Ню Йорк

Неудобната ситуация, в която изпадна Дженифър Лорънс

Случва се и на звездите

Така например по-рано тази седмица Джо Байдън се опита да бъде забавен, като направи препратка към една от най-известните поп изпълнителки. Жалко само, че обърка името на певицата и шегата му тотално сее провали.

Американският президент произнасяше годишната си реч за Деня на благодарността, споменавайки помилваните пуйки Либърти и Бел, както и предизвикателствата, през които е трябвало да преминат, за да стигнат до Белия дом.

"Може да се каже, че е по-трудно от това да си купиш билет за турнето Renaissance", започна шегата си Джо Байдън, като имаше предвид грандиозното турне на Бионсе от тази година. След това обаче президентът очевидно се мъчеше да си спомни нещо и продължи неуверено: "Или... или турнето на Бритни. Тя е в Бразилия, където в момента е малко топло."

Точно в този момент обаче стана ясно, че Джо Байдън всъщност по грешка е казал името на Бритни Спиърс, а всъщност е имал предвид Тейлър Суифт и нейното турне Eras, което сега в разгара си в Рио де Жанейро. И като казваме в разгара си, имаме предвид буквално в разгара си.

Бразилците в момента преживяват рекордни температури, като заради продължително излагане на екстремна жега дори има смъртен случай на фен на американската певица. В знак на почит към починалото момиче Тейлър Суифт отложи един от концертите си и написа прочувствено изявление на стори в Instagram профила си.

Когато Джо Байдън се оплете в лъжите си

Лъжите на Джо Байдън

Поредният гаф на американския президент

"Чувствам тази загуба дълбоко и сърцето ми е с нейното семейство и приятели", гласи част от текста на певицата. На следващия си концерт тя изпя баладата "Bigger Than the Whole Sky", пише Entertainment Weekly.