След като миналата година излезе автобиографичната книга на Бритни Спиърс, едно от най-обсъжданите разкрития в нея стана абортът, който певицата е направила от тогавашната си половинка Джъстин Тимбърлейк.

Бритни Спиърс споделя дали планира да се завърне в музикалната индустрия

Упс, Бритни явно няма да го направи

Крайното решение на певицата

В "Жената в мен" Бритни пише, че ѝ се е наложило да премине през това, защото той не е искал "да бъде баща".

"Беше изненада, но за мен не беше трагедия. Обичах Джъстин толкова много. Очаквах един ден да имаме семейство. Това просто щеше да стане много по-рано от очакваното. Но Джъстин определено не беше доволен от бременността. Той каза, че не сме готови да имаме бебе в живота си, че сме твърде млади. Ако решението беше оставено само на мен, никога нямаше да го направя", разкрива още певицата в мемоарите си.

Въпреки че тя признава, че до ден днешен абортът е "едно от най-мъчителните неща", които е изпитвала в живота си, все пак сега явно не таи лоши чувства към бившия си Джъстин Тимбърлейк.

Снимка 638240

Източник: GettyImages

В пост в Instagram профила си (който към момента е недостъпен) Бритни Спиърс изненадващо споделя, че всъщност доста харесва водещия сингъл "Selfish" от предстоящия албум на певеца, както и втората му песен "Sanctified". Припомняме, че миналият петък Джъстин Тимбърлейк направи голямото си завръщане към музиката, след повече от пет години пауза.

Още по-неочакваното в публикацията на Бритни обаче е извинението към бившия ѝ.

"Искам да се извиня за някои от нещата, които написах в книгата си. Ако съм обидила някого от хората, на които искрено държа, дълбоко съжалявам... Също така исках да кажа, че съм влюбена в новата песен на Джъстин Тимбърлейк "Selfish". Толкова е добра и защо всеки път, когато видя Джъстин и Джими заедно, се смея толкова силно? П. П. "Sanctified" също е уау", гласи постът на Бритни Спиърс.

Уточняваме, че второто си парче "Sanctified" певецът изпълни за първи път по време на гостуването си в предаването The Tonight Show Starring Jimmy Fallon, с водещ Джими Фалън.

Друго интересно около отношенията между Бритни Спиърс и Джъстин Тимбърлейк, които официално приключват още през 2002 г., но очевидно продължават да вълнуват феновете, е съревнованието на песните им в музикалните класации в момента.

Бритни Спиърс и Сам Асгари в съдебен спор - какво иска бившата половинка на певицата

Когато Сам Асгари иска още пари, а Бритни отказва да му ги даде

Драмата продължава пет месеца след новината за развода

Песента "Selfish" на изпълнителя може и да е нова, но всъщност Бритни има парче със същото заглавие от 2011 г. Феновете на певицата са решили да я подкрепят и действията им явно дават резултат, защото нейната песен е изпреварила тази на Тимбърлейк в класацията на iTunes, пише People.