Джейми Лин Спиърс размишлява за момента, в който сестра ѝ Бритни е останала "с разбито сърце", след като е загубила от Кристина Агилера на наградите Грами през 2000 г.

Успя ли Бритни Спиърс да прости на по-малката си сестра

Успя ли Бритни Спиърс да прости на по-малката си сестра

Наистина сложни семейни отношения

По време на последния епизод на телевизионното риалити шоу I'm a Celebrity... Get Me Out of Here!, излъчвано по ITV, 32-годишната актриса разкрива, че е смятала сестра си за фаворит за наградата за най-добър нов изпълнител.

И определя случилото се като "смущаващо", тъй като "очевидно" Бритни е по-голямата звезда през онази година. И казва, че дори в дома им е имало екипи на MTV, които са "наблюдавали" семейството отблизо, тъй като всички са вярвали, че именно тя ще спечели.

Джейми Лин, която по това време е била на осем години, си спомня още, че е била "много разстроена" за по-голямата си сестра и е смятала случилото се за "пълна глупост". "Кристина е много талантлива, но тази беше годината на Бритни. И тя остана съкрушена, защото целият ѝ живот бе посветен на това да спечели."

Снимка 559989

Източник: GettyImages

Бритни все пак печели наградата, макар и за най-добър танц в клипа на "Toxic" през 2005 г. Има и общо осем номинации...

Макар че двете сестри са имали доста бурни отношения през годините, сега те най-сетне успяха да се помирят - въпреки наскоро издадената биография на Бритни. В книгата, озаглавена The Woman in Me, певицата твърди, че Джейми Лин я е "предала", като е споделила "неприлични" истории за нея.

"Докато се борех с настойничеството, тя реши да пише книга, възползвайки се от това", споделя поп звездата, визирайки Things I Should've Said - мемоарите на Джейми Лин от 2022 г.

Бритни твъри също, че е помолила сестра си за помощ, преди да бъде настанена в психиатрично заведение през 2018 г., но Джейми Лин е застанала на страната на родителите им, пише Page Six.

Бритни Спиърс с поредна гола провокация

Упс, Бритни пак е чисто гола

Някои неща не се променят

И все пак, Бритни Спиърс намира сили да прости. "Тя винаги ще бъде моя сестра и работя върху това да изпитвам повече състрадание, отколкото гняв към нея и към всички, които смятам, че са ме обидили. Но не е толкова лесно", пише още тя.