В мемоарите на Бритни Спиърс, носещи заглавието The Woman in Me, певицата ни разкри доста интересни подробности от живота си. Като например, че е направила аборт, докато е била във връзка с Джъстин Тимбърлейк. В книгата изпълнителката даде отговор и на един въпрос, който от няколко години измъчва феновете ѝ.

Бритни Спиърс с поредна гола провокация

Упс, Бритни пак е чисто гола

Някои неща не се променят

А именно защо толкова често публикува свои голи снимки в социалните мрежи. Оказа се, че по този начин се чувства свободна да изразява себе си и сексуалността си.

И като стана дума за голи снимки и изразяване на сексуалност, Бритни Спиърс е готова с нова доза провокация с поредните кадри без дрехи. Певицата отново заряза банския си костюм в една от последните публикации в Instagram. "Това съм само аз", пише под снимката 41-годишната носителка на Грами, на която след ден ѝ предстои да стане на 42. 

На въпросния кадър я виждаме да носи обеци на плажа и нищо друго. Спиърс показва голото си дупе, докато се усмихва през рамо и покрива гърдите си с две ръце.

Джейми Лин Спиърс разказва за загубата на сестра си Бритни Спиърс на наградите Грами през 2000 г.

Kaк Кристина Агилера успя да разбие сърцето на Бритни Спиърс

Един "смущаващ" спомен от миналото

Сянката на неидентифицирания фотограф се вижда в пясъка зад нея. По всичко личи, че кадърът не е нов, защото Спиърс сподели почти идентичен през октомври.

Принцесата на попа, която е деактивирала коментарите за всички свои публикации, за последно позира без дрехи във видео, качено във вторник, 28 ноември. Тя пожела многократно "добро утро" на последователите си в странния клип, заснет в леглото й, където отново е гола и с ръце крие гърдите си. Тъй като очевидно Бритни е на гола вълна, чудим се какво ли ни е подготвила за рождения си ден на 2 декември.