Признаваме, че беше страхотно удоволствие да гледаме Никол Кидман в няколко поредни сериала. Първо бяха "Големите малки лъжи" на НВО, след това Nine Perfect Strangers по Netflix, последва и лимитираният "Отмяната" отново по НВО.

Kay Scarpetta, Никол Кидман, Джейми Лий Къртис и екранизацията по романите на Патриша Корнуел

Никол Кидман каквато не сме я виждали до момента

Вълнуваме се истински

За последния Кидман работеше с датската режисьорска Сузане Биер и пътищата на двете отново се пресичат. Защото Биер се захваща с The Perfect Couple по едноименната книга на Елин Хилдебранд, издадена и на български със заглавието "Перфектната двойка".

Сериалът ще е в шест епизода, а Кидман ще е в ролята на Селест Отис от малкия остров Нантъкет, която е на път да се омъжи за перфектния мъж, който случайно е и най-богатият човек на острова. Сутринта в деня на сватбата обаче е открито тяло, а всички, замесени в сватбата, се оказват заподозрени за убийство.

Дотук всичко ни звучи супер интригуващо. За това са "отговорни" и останалите замесени в продукцията актьори - Лив Шрайбър, който най-вероятно ще е в ролята на младоженеца, Дакота Фанинг, Меган Фахи, Ийв Хюсън, Джак Рейнър.

Кога започват снимките, както и кога да очакваме първия епизод на The Perfect Couple по Netflix тепърва предстои да разберем, съобщават ни Deadline.