Финалът на Ергенът 3 е този четвъртък, 16 май, а до последната права достигната три участнички - Магдалена, Надежда и Йоана. Последна имението напусна Валерия, която въпреки страстните моменти, които имаше с Алек, не успя да изрази чувствата си и остана неразбрана. А това я лиши и от така важната роза.

Ергенът 3 - седмица преди големия финал още провокации от момичетата

Ергенът 3 - седмица преди големия финал още провокации от момичетата

Днес в имението ще останат трите финалистки

Обичана от едни и критикувана от други, Валерия безспорно бе една от най-противоречивите личности в любовната надпревара. Преживяла загубата на майка си, тя се показа и като ранима, но и като доста нападателна. И в крайна сметка Младенов не успя да припознае в нея жената, на която да даде годежен пръстен.

А след излизането си от Ергенът 3 Валерия Дакова е по-популярна от всякога. Тя се радва както на многобройни професионални ангажименти, така и на внимание от мъжете. Но напоследък обича да прекарва времето си в друга компания - тази на новите си приятелки, които намери в риалити предаването.

"Понякога, когато губим, не осъзнаваме колко много печелим всъщност", написа Валерия под една от последните си публикации в Instagram. В нея я виждаме в компанията на най-близките й участнички Магдалена и Екатерина. И очевидно трите се забавляват истински и са запазили доста близки отношения и след излизането си от вилата на любовта.

анкета

Кое предаване ви разочарова най-много?

Виж резултати

Ергенът 51.7%

Hell's Kitchen 4.4%

Dancing Stars 8.3%

Един за друг 4.6%

Като две капки вода 1.9%

Всички бяха абсурдни 29.2%

Красавицата обяснява, че винаги са й казвали, че ще усети, когато срещне правилния човек. Е, явно това не е бил Алек, но пък има късмета да срещне други двама, пред които да се открие напълно и без никакви страхове.

Какво е истинската любов за Алек от Ергенът 3

Какво е истинската любов за Алек от Ергенът 3

Врял и кипял е вече

А с участието си в Ергенът 3 е успяла да се достигне до нови дълбини в своята душевност и да се опознае по-добре. И сме сигурни, че Маги и Екатерина също са подпомогнали този процес. Явно тепърва доста често ще ги виждаме трите, макар и не в компанията на един и същи мъж.