На 56 години Никол Кидман не се отказва от актьорството и в същото време продължава да изглежда все така зашеметяващо. Тя е сред знаменитостите, за които не може да се отрече, че имат безупречен стил, и го доказва с всеки свой тоалет за червен килим.

Никол Кидман във Vogue - тежък грим, разрошени коси и дантелено бельо

Тежък грим, разрошени коси и дантелено бельо - Никол Кидман е секси бунтарка (и много й отива)

Другото лице на актрисата

Нейната изящност, понякога съчетана и с по-ексцентрични визии, личи и по снимките от фотосесията ѝ за априлския брой на Elle.

За кадъра на корицата актрисата е облечена в Dolce & Gabbana и носи бижута Cartier, докато гледа уверено към камерата. Другите ѝ визии включват секси боди от Fleur du Mal, прилепнала червена рокля на Balenciaga и асиметрична бяла рокля, също от Balenciaga.

Не е изненадващо, че Никол Кидман е заложила на тоалети и на испанския моден бранд, тъй като от декември миналата година тя е негов посланик. При обявяването на новината тогава тя сподели, че марката е съпътствала някои от най-запомнящите се събития в живота ѝ, включително сватбата ѝ и визиите за червения килим на Оскарите.

В интервюто си за Elle актрисата издава, че подготовката за събитие от такъв ранг всъщност може да бъде "смазваща" и "малко нереална на моменти".

"Искам да си тръгна, да си сваля роклята и да си облека пижамата. Това е малко като обратното на Пепеляшка - щастлива съм да се прибера вкъщи и просто да бъда отново себе си. Усещам го натоварващо. Казвам си: "Трябва да се прибера сега. Много съм уморена. Искам да се стопля, искам да се сгуша, искам да се чувствам истинска", споделя Никол Кидман.

Извън работата си и целия блясък и внимание, които я съпътстват, актрисата е много отдадена на хората, които обича.

"Имам много пълноценен живот с хората, които обичам. Отглеждам дъщери. Аз съм съпруга и най-добър приятел. Аз съм сестра и леля. Имам дълбоки лични отношения с хората. И това за мен е смисълът на живота. А после и да се погрижим за това, което оставяме след себе си, кого оставяме след себе си и как го правим, както и нашето чувство на уважение към това", допълва тя.

Никол Кидман има две дъщери от съпруга си Кийт Ърбан, с когото са женени от юни 2006 г. - Съндей (15 г.) и Фейт (13 г.).

Актрисата издава, че животът им в Тенеси е доста активен и всички те заедно допринасят към общността там.

"Харесва ми да съм част от нещо, което не е свързано с работата ми, нито с това коя съм, нищо от това. Да бъда просто гражданин на този свят. И моите деца също обичат това, когато го правя."

Въпреки че четиричленното семейство пътува често, Никол Кидман казва, че когато са вкъщи, именно домът им е мястото, където дъщерите ѝ и техните приятели обичат да прекарват време.

"Обичам тийнейджърки. Намирам ги за прекрасни. Възхищавам се на тази възрастова група и на това, с което трябва да се справят, а също и на способността им да се справят с толкова много", обяснява актрисата.

Тя не скрива, че дъщерите ѝ са фенове на работата ѝ, а по-специално Съндей настоява сериалът "Големите малки лъжи" да получи и трети сезон.

Никол Кидман на премиерата на Expats - как отново събра всички погледи

Никол Кидман отново събра всички погледи

Поредна зашеметяваща визия на актрисата

Никол Кидман и преди е разказвала, че момичетата ѝ са прекарвали време на снимачната площадка на "Големите малки лъжи" преди излизането на втория сезон. Те са били включени като статисти, но тогава така и не издава в коя част на сериала се появяват те.