Още през юни 2023 г. стана ясно, че Hulu са одобрили втори сезон на сериала Nine Perfect Strangers. В него видяхме Никол Кидман в ролята на основателката и собственичката на мистериозен курорт за богати Маша.

Nine Perfect Strangers, Николл Кидман, Hulu и какво да очакваме от втори сезон на сериала

Ще видим ли Никол Кидман отново като Маша

Какво ни очаква във втори сезон на Nine Perfect Strangers

Сериалът беше базиран на едноименната книга на Лиан Мориарти - същата авторка зад друг успешен сериал с Никол Кидман, "Големите малки лъжи". За момента не се знае за какво ще става дума във втория сезон на Nine Perfect Strangers.

Но вече има известна яснота за актьорския състав. Към обявените по-рано Мъри Бартлет ("Белият лотос"), Кристин Барански ("Позлатената епоха"), Ани Мърфи ("Шитс Крийк") се присъединяват Хенри Голдинг, Марк Стронг и Лена Олин.

Хенри Голдинг

Източник: Instagram / Henry Golding

Хенри Голдинг

Голдинг нашумя с ролята си в "Луди богаташи", Стронг е ветеран в Холивуд - последният му филм е "Тар" с Кейт Бланшет, а Лена Олин участва в "Шоколад" и сериала "Винил" на НВО. Те ще са в ролите на част от новите гости в бутиковия курорт на Маша, където тя им помага да се справят с различни проблеми с живота си.

Изпълнителен продуцент отново ще бъде Никол Кидман, а като основен двигател зад втори сезон на Nine Perfect Strangers се завръща Дейвид Кели. Все още не е ясно кога започват снимките, пише Variety.