Никол Кидман определено не е от звездите, които свързваме със секси провокации. Напук на по-консервативния си образ обаче, напоследък тя демонстрира и другото си лице, което (не можем да не признаем) наистина ни харесва.

Никол Кидман на премиерата на Expats - как отново събра всички погледи

Никол Кидман отново събра всички погледи

Поредна зашеметяваща визия на актрисата

Преди дни тя събра погледите с доста изрязана черна рокля на премиерата на най-новия й филм Expats и за пореден път ни потвърди, че изглежда повече от страхотно за своите 56 години. А сега идва и поредната приятна изненада от нея - фотосесията й за австралийския Vogue.

От черно-белите кадри ни гледа една различна Никол Кидман, която "не следва правила". И очевидно няма защо да се съобразява какво точно облича, защото на фигурата й могат да завидят много по-млади от нея жени.

Наскоро актрисата призна, че се чувства по-секси от всякога и тези снимки са живото доказателство за думите й. Виждаме я с тежък грим, разрошени коси и дантелено бельо, а погледът й излъчва сексапил.

Тази бунтарска и доста секси трансформация на Никол Кидман кореспондира с интервюто за изданието, в което говори за своите младежки години, които сама определя като доста бурни. Например от много малка се е вмъквала незаконно по нощните клубове. А майка й Джанел никога не я е обезсърчавала да "проучва и опитва неща", но винаги я е предупреждавала да не губи здравия си разум.

Защо Никол Кидман е лъгала колко е висока в началото на кариерата си

Лъжата, за която Никол Кидман си призна

Когато всичко е в името на кариерата

Никол Кидман признава, че винаги е искала да бъде дива и освободена и до днес това желание се крие някъде в душата й, въпреки че води доста по-улегнал начин на живот. А кадрите от фотосесията са олицетворение именно на тази втора личност, която живее в нея.