За кой ли път Дженифър Лопес успя да ни впечатли със завидната си форма по време на MET Gala. Облечена в прилепнала рокля със сребристи елементи с подлата в бежов цвят, тя изглеждаше заслепително.

Снимка 664869

Източник: GettyImages

Впоследствие стана ясно, че 54-годишната изпълнителка всъщност доста е отслабнала в последните месеци. И това не се дължи на роклята за МЕТ (обичайната причина Ким Кардашиян да се подлага на драконовски диети).

Лопес наскоро е приключила снимките на филма "Целувката на жената-паяк". "През цялото време пеех или танцувах, което беше едновременно вълнуващо и изтощаващо", разказва тя в Live With Kelly & Mark.

"Никога не съм била по-слаба и съм в бойна форма", казва още Дженифър Лопес. Припомняме, че "Целувката на жената-паяк" е базиран на едноименния роман на Мануел Пуиг и разказва за хомосексуален фризьор, който през 70-те години в Аржентина е изпратен в затвора. За да понесе по-леко съдбата си, той си представя фантастичната жена-паяк.

Дженифър Лопес в главната роля на екранизацията по "Целувката на жената-паяк" на Мануел Пуиг

Дженифър Лопес като фатална жена

Роля, която заслужава

В останалите роли в мюзикъла на Бил Кондън ("Мечтателки") ще видим Диего Луна и Тонитиу. А междувременно очакваме Atlas - фантастичната драма с Джей Ло в Netflix.