Коронавирусът видя сметката на филмите, които трябваше да видим тази година, като вече дори не можем да се сетим дали остана премиера за 2020 г., която да не е отложена.

Месут Йозил, Пиърс Морган, Арсенал, намаляването на заплатите и защо водещият нападна футболиста

Когато мислят Месут Йозил за злодей, а той всъщност не е

Тежките обвинения на Пиърс Морган към футболиста

Опита се да види сметката и на спорта, но там нещата не му се получиха, защото дори след няколкомесечно прекъсване мачовете бяха подновени. Липсата на публика по стадионите обаче си оказва влияние на клубовете и техните приходи.

Ето защо през месец август от Арсенал обявиха, че ще съкратят 55 души, които работят в клуба, за да се справят с кризата и финансовите загуби.

Снимка 499318

Източник: GettyImages

Вече стана ясно, че като част от разчистването е бил уволнен скаутът, който преди години забеляза качества на Секс Фабрегас, което пък доведе испанеца в клуба. Според talkSPORT, друга жертва на чистката е станал... Gunnersaurus - талисманът на клуба.

Точно така, не някой от високоплатените футболисти, прибиращи по хиляди паундове на седмица, без дори да играят, а Джери Кюи - човекът, който облича костюма на динозавър и забавлява феновете.

Е, сега фенове по стадионите няма и Арсенал са сметнали, че не им е нужен талисман. Най-тъпото в цялата ситуация е, че Джери е на тази позиция от 1993 г., когато и въпросният талисман става неизменна част от домакинските мачове на отбора.

И пак казваме, че за нас е малко странно, дори абсурдно, да бъде уволнен човек, работил за клуба 27 години, докато играчите взимат умопомрачителни пари. Да не говорим за тези 45 милиона евро, които Арсенал дадоха за трансфера на Томас Партей само преди няколко часа.

Ектор Бейерин, One Tree Planted и защо футболистът ще засади по 3000 дървета при всяка победа на Арсенал

Футболистът, който ще засади хиляди дървета

Ектор Бейерин обещава да засади по 3000 дървета при всяка победа на Арсенал

И съвсем логично започваме да се чудим колко ли много пари ще спестят точно от заплатата на един талисман... Може би спестяват пари за Лео Меси, знае ли човек.

Все пак има светлина в тунела, защото от клуба са обещали, че Джери ще бъде върнат на работа, когато и феновете се върнат на стадиона. Въпросът е кога ще се случи това...