Ясно е, че Ектор Бейерин не е сред най-добрите футболисти в света и качествата му не могат да се мерят с тези на Кристиано Роналдо и Лео Меси например, но пък ние изключително много харесваме защитника на Арсенал.

Ектор Бейерин, Louis Vuitton и едно модно ревю

Как от футболист се става манекен

Ектор Бейерин продължава да сбъдва мечтите си

Смятаме, че Бейерин играе със сърце и всеки мач се стреми да бъде все по-добър. За нас още по-важното е, че испанецът се стреми да бъде и все по-добър човек извън терена.

Доказателство за това е едно обещание, което Ектор Бейерин направи. От социалните мрежи на футболиста разбираме, че е решил да подкрепи организацията One Tree Planted, която набира средства, чрез които закупува и засажда дървета в опит да бъдат намалени въглеродните емисии.

Обещанието на играча е, че за всяка победа на Арсенал до края на настоящия сезон ще засади по 3000 дървета. Всеки желаещ да научи повече за тази кауза или да я подкрепи може да го направи тук.

Амазонската джунгла, най-голямата тропическа гора в света и мистериите на Амазония

Мистериите на амазонската джунгла

Какво се крие там

От сайта на организацията разбираме, че всички събрани средства от кампанията на Ектор Бейрин ще отидат за засаждане на дървета в тропическите гори на Амазония.

Ектор Бейерин и как един футболист може да бъде веган, влогър и манекен

Близък план: Ектор Бейерин

Футболистът е живото доказателство, че няма невъзможни неща

Сега само стискаме палци играчите на Микел Артета да се вземат в ръце и да победят във всички 9 оставащи мача до края на сезона. Ако този мечтан сценарий се сбъдне, то Бейерин ще засади 27 000 дървета, което си е цяла гора.