Всеки ден попадаме на нови кадри от снимките на продължението на сериала "Сексът и градът". И докато тоалетите в And Just Like That... определено привличат вниманието, същото се случва и с поредните нови лица, които ще видим в него.

Става дума за Кати Анг, Алекса Суинтън и Найъл Кънингам. Имената може и да не ни говорят много, но точно тези актьори ще изиграят децата на Шарлът и Миранда.

Анг е в ролята на Лили Голденблат, а Суинтън е Роуз Голденблат - дъщерите на Шарлът (Кристин Дейвис) и предания й съпруг Хари (Ивън Хандлър).

Кънингам пък играе порасналия Брейди Хопс - синът на Миранда (Синтия Никсън) и Стив (Дейвид Ейгънбърг). Симпатично ново лице е и Крий Чичино, която ще влезе в ролята на гаджето на Брейди Луиза.

Припомняме, че And Just Like That... е продукция на НВО и е продължение на историите на Кари, Миранда и Шарлът от вече култовия сериал "Сексът и градът". Не по-малко припомняне заслужава и отсъствието на Ким Катрал - любимата ни Саманта Джоунс от оригиналния сериал. Тя отказа участие в продължението.

Ким Катрал, Just Like That, продължението на "Сексът и градът" и как реагира актрисата на него

Колко се мразят Сара Джесика Паркър и Ким Катрал

И с право