Едва ли има фен на "Сексът и градът", който да не знае коя е Кандис Бушнел. За тези, които обаче не са чували името ѝ, подсказваме - тя е авторката на едноименните книги, на които е базиран сериалът, излъчван между 1998 и 2004 г. А идеята за книгите пък идва от колоната на писателката в изданието New York Observer.

Кандис Бушнел, авторката на "Сексът и градът" и какво е мнението й за "Просто ей така"

Какво смята авторката на "Сексът и градът" за продължението "Просто ей така"

Кандис Бушнел с откровено интервю

Всъщност Кандис Бушнел доста прилича на героинята си Кари Брадшоу и двете имат доста подобни луди и забавни любовни приключения. Въпреки това авторката никога не е имала намерението да изиграе главната роля в "Сексът и градът".

Кандис Бушнел разкрива, че в началото Сара Джесика Паркър не е била много сигурна дали иска да влезе в ролята на Кари. Но когато в последствие актрисата се съгласява, писателката не може да бъде по-щастлива от този факт.

Бушнел споделя още, че историята в "Сексът и градът" не е разказ на живота ѝ, колкото и да има общо с главната си героиня. Авторката не се омъжва за богаташ, но сега, на 64 години, отново е необвързана, след като минава през развод. И въпреки това продължава да ходи по срещи и не се отказва да търси любовта.

"Познавам толкова много жени на 50 или 60, дори на 70, които са се събрали с бивш и връзката им е проработила", казва писателката за завръщането на предишната голяма любов на Кари Брадшоу - Ейдън в "И просто ей така". След смъртта на Туразя в продължението на "Сексът и градът" главната героиня получава шанс да преоткрие любовта с бивш свой партньор.

"Никога не се знае. Това е доста често срещано. Това е нещо, което се случва в реалния живот", коментира Кандис Бушнел темата за подновяването на отминали любовни връзки.

В интервюто си за Us Weekly по повод предстоящото ѝ представление True Tales of Sex, Success and Sex and the City, авторката се връща и назад във времето, когато любовният ѝ живот е било доста по-щур.

"Изживяла съм толкова много луди приключения по време на срещи. Например в една седмица излязох с мъж, който беше на 21, и с мъж, който беше на 91. Никой не ви казва, че това може да се случи. Например, че възрастовият диапазон ще бъде 60 години", признава Кандис Бушнел.

"Просто ей така" - продължението на "Сексът и градът", се завръща през юни

"Просто ей така" се завръща през юни

С 11 нови епизода

Но и не крие, че си е обяснила ситуацията, в която е попаднала, с това, че е вярвала, че тръпката от неизвестното прави срещите забавни. И явно е все така на същото мнение. "Това е моето отношение към срещите. Че никога не се знае", завършва писателката.