Независимо дали одобряваха сюжета му или не, милионите фенове на "Сексът и градът" нямаше как да не се вълнуват от продължението на култовия сериал. Първият сезон на "Просто ей така" ни показа какво се случва с живота на добре известните ни героини 20 години по-късно.

Сара Джесика Паркър, Джон Корбет, “Просто ей така”, HBO и кога и какво да очакваме от втория сезон на продължението на “Сексът и градът”

Кой култов герой се завръща в “Просто ей така”

Все повече нямаме търпение за втория сезон

Отдавна стана ясно, че втори сезон ще има, както и че Ким Катрал, която играеше всеобщата любимка Саманта в оригиналния сериал, отново няма да се завърне - за нея светът на "Сексът и градът" е в миналото.

В новите серии обаче ще видим друг емблематичен герой от преди десетилетия. След поредица от спекулации, вече знаем със сигурност, че Ейдън - една от любовните тръпки на Кари Брадшоу, се завръща.

Разбираме го от споделена публикация на официалния Instagram на "Просто ей така", както и на този на Сара Джесика Паркър. В няколко снимки виждаме актрисата в компанията на Джон Корбет, който изпълняваше ролята на Ейдън в "Сексът и градът".

На кадрите героите им не просто са заедно, а се държат за ръце и явно са в малко по-задълбочени отношения от чисто приятелските. Дали това е така ще научим чак при излизането на втори сезон на "Просто ей така". Точна дата за премиерата няма, но я очакваме тази година по НВО Мах.