Цели 17 години след края на хитовия сериал "Сексът и градът" през 2004 г. и 11 години след филма "Сексът и градът 2", през 2021 г. се появи "Просто ей така" - нов сериал, който продължава историята на оригиналния. И вече се нарежда сред един от най-популярните на HBO.

Как Сара Джесика Паркър почете покойния си колега Уили Гарсън в "Просто ей така"

Как Сара Джесика Паркър почете покойния си колега Уили Гарсън в "Просто ей така"

Станфорд Блач продължава да живее в сериала

Продължението отново ни среща с три от главните героини - Кари (Сара Джесика Паркър), Миранда (Синтия Никсън) и Шарлот (Кристин Дейвис), които са вече в петдесетте си години и свикват с майчинството и новите наложили се културни норми.

Във втория сезон на "Просто ей така" любовта е изведена на по-преден план с възобновяването на романтиката между Кари и Ейдън (Джон Корбет), а в последния епизод, който предстои да се излъчи, ще се появи и четвъртата главна героиня от оригиналния сериал - Саманта Джоунс (Ким Катрал).

И докато вторият сезон на продължението на "Сексът и градът" все още не е завършил, феновете вече могат да бъдат спокойни, че той няма да е последният. Защото "Просто ей така" официално ще бъде подновен за трети сезон, пише Entertainment Weekly.

Ще се сбогува ли напълно Ким Катрал със Саманта Джоунс

Ще се сбогува ли напълно Ким Катрал със Саманта

Признанията на актрисата

Все още обаче няма информация за актьорския състав и не е ясно дали второстепенните персонажи като Ейдън, Че Диас (Сара Рамирес) и Джузепе (Себастиано Пигаци) ще останат и за следващата глава. Явно тепърва предстои да разберем...