Продължението на сериала "Сексът и градът" продължава да е една от новините на тези дни. А най-обсъжданата част около нея е, че Ким Катрал няма да се появи в него - десетте серии ще са без така любимата ни Саманта Джоунс.

Ако трябва да сме откровени, "Сексът и градът" без Саманта спокойно може да се казва просто... "Есен в Ню Йорк" например. Както казваха някои от коментарите в социалните мрежи: "Без Саманта няма секс."

Интересно е обаче има ли някакъв коментар от страна на самата Катрал по повод новите десет серии. Явно осъзнали проблема "Саманта", създателите им поне са решили да ги кръстят Just Like That.

64-годишната актриса разкри още през 2017 г., че със Сара Джесика Паркър никога не са били приятелки, напротив - отношенията им са били по-скоро "токсични". Няколко месеца след този коментар Катрал избухна, когато Паркър коментира смъртта на брат й в Instagram и я нарече лицемерка.

Сега някогашната Саманта мълчи. Но бдителни нейни фенове са забелязали, че актрисата е харесала един туит, свързан с новите серии. Той гласи: "Обожавам "Сексът и градът" и макар да съм тъжен, че Саманта няма да се върне, подкрепям, че е взела най-доброто решение за себе си и мисля, че това е чудесен пример как да поставим себе си на първо място. Браво, Ким Катрал."