Едва ли е приятно да дебютираш в един от най-популярните сериали в стрийминг платформите, само за да видиш как героят ти се превръща в най-мразения от всички. Точно това се случи със Сара Рамирес, по-позната като Че Диас от "Просто ей така".

Ще има ли “Просто ей така”, продължението на „Сексът и градът“, трети сезон

Ще има ли “Просто ей така” трети сезон

Решението е взето

Продължението на "Сексът и градът", който проследяваше живота на героините от оригиналната поредица на НВО 20 години по-късно, срещна Че с героинята на Миранда, след което двете станаха двойка.

Голяма част от коментарите онлайн са, се героинята на Рамирес е "развалила сериала" и че трябва да бъде махната. "Мнението на другите за героинята ми е нещо, което не мога да си позволя да следя", казва актрисата в интервю за Variety.

"Избирам нещата, на които обръщам внимание. Това е предимството да си възрастен - не съм длъжна да взимам предвид всичко наоколо", допълва тя. Въпреки непукизма й относно коментарите, Сара Рамирес най-вероятно няма да се появи в трети сезон на "Просто ей така".

Продукцията на новите епизоди започва по-късно тази година, а премиерата му трябва да е през 2025 г. Много източници на Variety обаче твърдят, че Че Диас няма да се появи в тях. От НВО Мах са отказали да коментират.

Героинята на Рамирес съвсем естествено би приключила пътя си в "Просто ей така", защото в края на втори сезон тя се раздели с Миранда, героинята на Синтия Никсън. Има обаче и спекулации, че Сара Рамирес е отстранена от сериала заради яростната й позиция в подкрепа на Палестина покрай настоящия конфликт в Близкия изток.