Свързваме името на Ким Катрал най-вече с ролята на Саманта Джоунс в "Сексът и градът". Съвсем наскоро тя отново влезе в нея, макар и за кратко - актрисата участва в епизод от продължението на сериала, "Просто ей така".

Ким Катрал  и как отбеляза рождения си ден ден актрисата от "Сексът и градът"

Ким Катрал - секси и щастлива на 67

Актрисата имаше специален повод за празник

И няма как да не признаем, че дори на 67 години Катрал продължава да излъчва същата дяволитост и сексапил, както Саманта от края на 90-те. Тя е решила да използва докрай тази енергия и наистина да предизвика почитателите си.

Ким Катрал е сред новите рекламни лица на линията за бельо на Ким Кардашиян. Виждаме я облечена в два варианта на черна прилепнала рокля SKIMS - модел, който доста напомня на роклята, с която Саманта е облечена на един от плакатите на "Сексът и градът".

На кадъра, в който е с дълга до средата на прасеца рокля с дълъг ръкав Катрал е седнала върху маса, а текстът гласи: "Какво смятам за SKIMS? О, наистина искате да знаете, нали? Чувствам се фантастично в нея."

На собствения си профил в Instagram пък Ким Катрал публикува друга снимка. Отново е върху същата маса, но седнала и облечена в рокля на презрамки."Всички носят SKIMS. А аз си прекарах страхотно, докато сама избирах какво да облека за тази кампания."