В началото на месеца се заговори, че бракът на Жизел Бюндхен и Том Брейди преживява криза. Редица източници посочват, че причината се крие в неговото решение да се завърне към професионалния спорт. В същото време, тя има нужда той да присъства повече както в нейния, така и в живота на децата ѝ.

Том Брейди, Жизел Бюндхен и има ли проблеми в брака между двамата

Има ли проблеми в семейството на Том Брейди и Жизел Бюндхен

Когато двамата съпрузи не са на едно мнение

Първоначално Брейди заяви, че официално се оттегля от футбола, за да отдаде времето и енергията си на други неща. Но след по-малко от месец съобщи, че прекратява пенсионирането си и се завръща на терена.

И докато той изглежда несигурен в решенията си - що се отнасят до кариерата, Жизел Бюндхен е повече от убедена какво следва оттук нататък за нея. През 2015 г. обяви, че прави последното си модно ревю, а през 2020 г. каза, че окончателно спира с дефилетата, като още през 2020 г. В момента тя  работи като фотомодел и, по нейните думи, се чувства много по-добре, отколкото на подиума.

През април 42-годишната бразилка изгря на корицата на V Magazine - първата ѝ подобна поява от близо четири години. Последваха британският Vogue (юнският брой), Elle (септемврийският брой) и Perfect (третият брой). А както разбираме, че предстоят още.

Вътрешен човек на Page Six разкрива, че британският моден фотограф Дейвид Симс е направил фотосесия на Бюндхен за френското списание M Le magazine du Monde, което се очаква да излезе по време на Седмицата на модата в Париж (26 септември - 4 октомври 2022 г.).

Но в рамките на настоящата година тя ще бъде отново на корицата на V Magazine - този път за ноемврийския му брой. След това ѝ предстои още една фотосесия за известно списание.

И ако някои говорят за "завръщане", то други казват, че всъщност "тя никога не си е тръгвала" от модната индустрия.

Но като че ли Жизел Бюндхен е напълно категорична в едно (поне засега) - в решението си да се откаже от подиума и да насочи вниманието си повече към семейството.

"Аз изпълних своята част, бях там за Том. Преместих се в Бостън и се съсредоточих върху създаването на любяща среда, в която децата ми да растат и да са там, подкрепяйки него и неговите мечти", обясни тя пред Elle в средата на септември. И добавя, че има дълъг списък от неща, които иска да направи.

Жизел Бюндхен, Elle и ще се върне ли моделът на подуима

От какво се отказа Жизел Бюндхен

Само времето ще покаже колко категорична е

Отново през септември Page Six съобщи, че Жизел Бюндхен е напуснала семейния им дом с Том Брейди в Тампа, Флорида. Наскоро тя беше видяна в Ню Йорк с дъщеря си, като не присъства на мача на Tampa Bay Buccaneers - отборът, в който Том играе.