Том Брейди и Жизел Бюндхен не са съгласни относно решението на куотърбека на Tampa Bay Buccaneer да играе още един сезон в Националната футболна лига на САЩ. И по всичко личи, че изборът му е довел до "много напрежение" между дългогодишната двойка, казват източници пред People.

Жизел Бюндхен, Том Брейди, Brady Brand и видеото, с което рекламират новата линия бельо на марката

Закачките на Жизел Бюндхен и Том Брейди

Не само тя може да е секси по бельо

42-годишната Бюндхен "не беше развълнувана" от решението на съпруга си да прекрати пенсионирането си от професионалния футбол и то толкова скоро, след като обяви, че си дава почивка, казва източник, близък до Брейди, пред изданието.

"Има много напрежение. Тя беше толкова щастлива, когато той обяви, че се пенсионира, и изобщо не беше развълнувана, когато той се върна към това. Те са в трудна ситуация. Но знам, че се опитват, или поне той се опитва, да я накара да го разбере и нещата да потръгнат. Той иска да премине през това и нещата да се подобрят", твърди още източникът. 

Слуховете за разногласия между двойката се увеличиха, след като Брейди беше извинен от тренировки с Buccaneers миналия месец, "за да се справят с някои лични неща", каза главният треньор Тод Боулс по време на пресконференция по това време. Според Боулс Брейди и екипът са обсъдили отсъствието преди началото на тренировъчния лагер през юли.

Брейди говори за отсъствието си от отбора, като в крайна сметка се върна 11 дни по-късно.

"Всеки има различни ситуации, с които се сблъсква, и всички имаме уникални предизвикателства в живота си", каза Брейди пред репортери. "На 45 години съм, човече. Случват се много нещастия, така че просто трябва да опитате да разберете живота възможно най-добре. Знаете, това е непрекъснат процес", продължи той.

През изминалия уикенд Брейди и Бюндхен, които споделят сина си Бенджамин Рейн (12 г.), и 9-годишната дъщеря Вивиан Лейк, изглежда са прекарали време разделени.

Том Брейди, Жизел Бюндхен и коя част от отглеждането на децата им е най-трудна

Най-трудното нещо за Том Брейди и Жизел Бюндхен

И на богатите не им е лесно

Източници казват пред People, че супермоделът е завела Бенджамин и Вивиан в аквапарк във Флорида, докато Брейди е отлетял за Ню Йорк, за да види сина си Джон "Джак" Едуард, когото споделя с Бриджит Мойнахан, на футболната тренировка на 15-годишното момче.