Супербоул или финалът на първенството на Националната футболна лига на САЩ определено е най-грандиозното спортно събитие в Америка. То събира като зрители не само феновете на този спорт, но и най-популярните звезди в момента.

Супербоул 2024 и изпълнението на Ъшър на полувремето, за което всички говорят

Полувремето на Супербоул 2024 - голямото завръщане на Ъшър

Много танци, хитове и доза носталгия

Край терена присъстваше и Том Брейди - легенда в американския футбол и настоящ най-желан ерген в света. Поне така беше определен от кореспондентка на Entertainment Tonight Никол Рубин.

"Не съм чувал за това", пък отвърна с усмивка 46-годишният Брейди. "Имам децата си, както и някакви работни задачи, така че съм си добре." Той има три деца, на които посвещава голяма част от времето си.

Трите деца на Том Брейди

Източник: GettyImages

Трите деца на Том Брейди

Това са 14-годишният Бенджамин Рейн и 11-годишната Вивиън Лейк от Жизел Бюндхен, с която се разведоха през 2022 г., както и 16-годишният Джак от първия брак на спортиста с актрисата Бриджит Мойнахан.

Колкото до работата му, Том Брейди вече не е активен спортист, но за сметка на това има редица рекламни договори. Единият очевидно е с веригата ресторанти за бързо хранене Dunkin, защото именно в тяхна реклама го виждаме по време на Супербоул.

Последно името на Брейди беше свързано с това на Ирина Шейк. За връзка между тях се заговори почти веднага след финализирането на развода му с Жизел Бюндхен. Дали отговорът му на журналистическия въпрос означава, че връзката му с модела е приключила?