Въпреки че Жизел Бюндхен и Том Брейди финализираха развода си още през октомври 2022 г. моделът едва наскоро започна да говори по-открито за промените, които са ѝ се случили оттогава, включително и в личния ѝ живот.

Жизел Бюндхен след Том Брейди - режимът, който й помогна да се справи с раздялата

Стриктният режим на Жизел Бюндхен (с който се справи с раздялата с Том Брейди)

Тайните на модела

В свое интервю по-рано този месец тя сподели, че двете ѝ деца остават нейн основен приоритет. В същото време обаче Жизел Бюндхен разкри, че сърцето ѝ е отворено за следваща любов.

"Това е нова глава в живота ми и мога да науча нови неща. Вървя по пътя си по различен начин и съм благодарна за всичко това. Благодарна съм за всеки урок", допълни тя тогава.

В последното си интервю за WJS обаче Жизел Бюндхен за пръв път дава конкретен отговор на някои от широко обсъжданите твърдения относно личния си живот.

Моделът признава, че в момента действително излиза с някого, но без да разкрива точно с кого. Въпреки това от месеци насам се предполага, че новият мъж в живота ѝ е Хоаким Валенте - семейният им инструктор по жиу-жицу.

Самият той нито е потвърждавал, нито отричал спекулациите, докато пред Vanity Fair миналата година Жизел Бюндхен каза само, че не е изненадана от факта, че откакто е разведена, хората се опитват да я свързват с кого ли не.

По думите ѝ Хоаким се е превърнал в страхотен приятел за нея и семейството ѝ.

"Той е наш учител, но най-важното е, че е човек, на когото се възхищавам и на когото вярвам. Много е хубаво да имам такъв вид енергия, и децата ми също да са около този тип енергия", допълни тогава моделът.

Сега обаче, относно новата си връзка, тя издава, че е първият път, в който се среща с някого, който първо ѝ е бил приятел. "Много е различно. Много е искрено и много прозрачно", споделя още Жизел Бюндхен.

Жизел Бюндхен година и половина след развода с Том Брейди - емоционалните думи на модела

„Смъртта на една мечта“ - Жизел Бюндхен открито за развода година и половина по-късно

Емоцоналните думи на модела

Все пак точно тези нейни думи сякаш подсказват, че именно Хоаким Валенте е новият мъж в живота ѝ. И макар така и да не дава повече подробности относно любовния си живот в момента, Жизел Бюндхен е категорична за едно. А именно, че не е изневерявала на Том Брейди по време на брака им.