Последните месеци не са лесни за Жизел Бюндхен. Тя се раздели с дългогодишния си съпруг Том Брейди, а малко след това загуби майка си, с която беше доста близка. Затова и няма нищо учудващо, че моделът не е в най-добрата си емоционална форма.

Жизел Бюндхен след смъртта на Ваня Ноненмахер - емоционалното сбогуване на модела с майка ѝ

Емоционалното сбогуване на Жизел Бюндхен

Моделът отваря сърцето си заради смъртта на майка й

Вероятно това е причината 43-годишната Бюндхен да се разплаче, когато е спряна за проверка от пътна полиция в Маями, където тя живее. От камерата на полицая виждаме, че тя е видимо разстроена и казва: "Просто се опитвах да избягам от него."

Жизел има предвид папараците, които я преследват, за да я снимат. На обяснението на полицая, че той няма как да контролира папараците, които "си вършат работата", бразилският модел отвръща, че реално няма кой да я защити от тях.

"Нищо не ме защитава. Нищо не мога да направя. Просто искам да живея нормално", чуваме я да казва пред полицая. След като я съветва да подаде жалба към полицията на Маями, той се оттегля и я оставя да се справи сама със ситуацията.

Няколко дни по-късно от Fox News съобщават, че кметът на Сърфсайд, Флорида - градчето край Маями, където Жизел е спряня от полицията, е изразил възмущението си от липсата на емпатия от страна на полицая. Дали се е стигнало до някакво наказание обаче, не е ясно.

Жизел Бюндхен и Том Брейди се разведоха през октомври 2022 г. след 13 години брак. Двамата са родители на 14-годишния Бенджамин и 11-годишната Вивиан.