Том Брейди и Жизел Бюндхен изглеждаха като една от най-стабилните известни двойки, но след цели 13 години брак изненадващо обявиха раздялата си през октомври миналата година.

Жизел Бюндхен - отново във ваканция в Бразилия

Самотната ли е Жизел Бюндхен

Моделът е в родината си

Малко по-късно стана ясно, че двамата са се отдалечили един от друг и са искали различни неща. "Това не означава, че не обичате човека. Това просто означава, че за да бъдете истински и реално да живеете живота, който искате, трябва да имате с кого да се срещнете по средата, нали? Това е танц. Това е баланс", сподели моделът пред Vanity Fair през март.

Оттогава Жизел Бюндхен е все по-открита за пътя на личностното си израстване през тази нова глава от своя живот. В пост в Instagram от април тя споделя, че приема изпитанията, пред които животът я поставя, с оптимизъм. "Всеки смях, всяко падане, всяко преживяване, доброто и лошото, всичко е тук, за да ни научи на нещо и да ни помогне да растем. Нищо не е постоянно. Затова нека се наслаждаваме на добрите моменти и да се учим от лошите. Всеки ден е подарък", пише тя.

В ново интервю за бразилския Vogue Жизел Бюндхен още веднъж доказва, че не си позволява да страда заради развода с Том Брейди и запазва положителната си настройка към живота.

"Винаги съм вярвала, че всяка ситуация, колкото и предизвикателна да е, ни учи на нещо и ни помага да израснем. Раздялата никога не е лесна", признава моделът. И допълва, че работи върху себе си всеки ден и влага цялата си любов във всичко, което прави. "Надявам се, че мога да стана по-добър и по-осъзнат човек и да продължа да раздавам любов, където и да отида", споделя още Жизел Бюндхен.

Освен това тя още веднъж изтъква как грижите за децата ѝ от Том Брейди - сина им Бенджамин (13 г.) и дъщеря им Вивиан (10 г.), са нейн най-голям приоритет, наред със собственото ѝ здраве и изпълнението на проектите и мечтите ѝ.

Колкото до Том Брейди, той също неведнъж е казвал колко важни са децата му за него и че иска да възпита в тях правилните ценности, припомнят ни E! News. Наред с родителските задължения обаче, спортистът явно отделя и лично време за себе си, което изобщо не пилее.

Ревнува ли Жизел Бюндхен от предполагаемия романс между Том Брейди и Ирина Шейк

Ревнува ли Жизел Бюндхен от предполагаемия романс между Том Брейди и Ирина Шейк

А и двата супермодела се познават

След като се предполагаше, че е имал романтични отношения с Рийз Уидърспун и Ким Кардашян, се оказа, че намеренията му са по-сериозни към друга жена - супермоделът Ирина Шейк. Само преди около две седмици се появиха снимки на двамата, на които се вижда, че интимничат. Дали обаче връзката им наистина ще се окаже сериозна, остава времето да покаже.