Измина почти година и половина откакто Жизел Бюндхен и Том Брейди обявиха, че се развеждат след цели 13 години брак. През октомври 2022 г. те споделиха с пост в Instagram, че са взели решението "приятелски и с благодарност" за времето, което са прекарали заедно.

Жизел Бюндхен след смъртта на Ваня Ноненмахер - емоционалното сбогуване на модела с майка ѝ

Емоционалното сбогуване на Жизел Бюндхен

Моделът отваря сърцето си заради смъртта на майка й

"Благословени сме с красиви и прекрасни деца, които ще продължат да бъдат центъра на нашия свят във всяко отношение. Ще продължим да се стараем заедно като родители, за да гарантираме, че винаги ще получават любовта и вниманието, което заслужават", пишеше още в публикацията на вече бившата двойка.

Тяхната раздяла подхрани твърденията, че Жизел Бюндхен не е била доволна от решението на Том Брейди да се откаже от пенсионирането си от футбола, което първоначално бе обявил.

В интервю за Vanity Fair миналата година моделът не скри, че тези спекулации са "много болезнени" и не се отнасят съвсем точно към връзката ѝ с вече бившия ѝ съпруг. Тогава Жизел Бюндхен сподели също, че единственото, което иска за футболиста, е той да бъде щастлив, да сбъдва мечтите си и да постига целите си.

Откакто поеха по различни пътища, се предполага, че и двамата вече са дали нов старт и на любовния си живот. От юли 2023 г. насам Том Брейди е забелязван в компанията на друг модел - Ирина Шейк. За Жизел Бюндхен пък се предполага, че от известно време вече излиза с треньора си по жиу-жицу Хоаким Валенте.

"Хоаким беше до Жизел по време на развода ѝ, като приятел, но отношенията им станаха романтични през миналото лято", издаде източник на Us Weekly миналия месец. По думите му спортният треньор е "удивителен" с децата на модела.

В тийзър от ново интервю на Жизел Бюндхен за ABC News водещата Робин Робъртс решава да я попита лично дали е вече готова да "отвори сърцето си" към някой нов човек.

В началото моделът се поколебава да отговори, но след това споделя: "Там, където е сърцето ми сега, е мястото, където съм в момента. Живея моята истина и не се извинявам за това."

В друг откъс от интервюто водещата припомня на модела, че е определяла развода си с Том Брейди като "смъртта на една мечта". Тогава Жизел Бюндхен видимо се е разстроила и са ѝ трябвали няколко минути, за да сдържи сълзите си.

По-нататък разговорът минава на темата за съвместното родителство на двете им деца - Бенджамин (14 г.) и Вивиан (11 г.).

Жизел Бюндхен и Жоаким Валенте - потвърждението, че излиза с треньора си

Кой е новият мъж в живота на Жизел Бюндхен

След раздялата с Том Брейди

"Мисля, че някои дни са по-лесни от други, а и мога да контролирам само това, което аз правя", споделя Жизел Бюндхен.