Жизел Бюндхен е известна с позитивната си нагласа към живота. Именно с нейна помощ тя успява да започне кариерата си на модел на крехката възраст от 13 години. Тя й помага да се справи и с трудни моменти като края на 13-годишния й брак с Том Брейди.

Жизел Бюндхен и Жоаким Валенте - потвърждението, че излиза с треньора си

Кой е новият мъж в живота на Жизел Бюндхен

След раздялата с Том Брейди

Сега 43-годишната бразилка изглежда и се чувства страхотно, като споделя някои от тайните за това в интервю за WSJ. "Животът ми сега е по-различен", признава тя, докато продължава да се фокусира основно върху децата си - 14-годишният Бенджамин и 11-годишната Вивиан.

"Някои дни децата са с мен, в други не. Имам различни ритуали за времето, когато те са с мен и когато не са", казва Бюндхен. Дисциплината й обаче е една и съща - тя става в 5 сутринта, за да медитира, и никога не си ляга след 10 вечерта.

Денят й започва с чаша топла вода с лимон и келтска сол, а след медитацията следва разтягане и разходка с кучето й. Моделът споделя, че тайната й да се чувства спокойна е благодарността. "Да живееш в постоянно състояние на благодарност за всичко, което имаш, е като защита за живота ти."

Пред изданието Жизел Бюндхен говори и за стриктния си хранителен режим, който изключва бяла захар и алкохол. Тя замества "убиеца", както нарича захарта, с мед, кленов сироп и фурми.

Повече за храненето й има в новата й книга Nourish: Simple Recipes to Empower Your Body and Feed Your Soul, в която моделът предлага рецепти като безглутенова вегетарианска пица, пиле с песто, хляб със семена и безалкохолни коктейли.