Година и половина след развода си с Том Брейди, изглежда че Жизел Бюндхен най-после отново е щастлива. Тя и треньорът й по жиу-жицу Жоаким Валенте имат връзка от няколко месеца, след като многократно бяха забелязвани заедно.

Жизел Бюндхен пред Harper's Bazaar - за живота си след развода и за предизвикателствата да си самотна майка

Жизел Бюндхен след развода - предизвикателствата да си самотна майка

Моделът за предизвикателствата в майчинството и щастието, което открива в малките неща

"Двамата излизат от юни 2023 г., но не бързат за никъде. Първо бяха добри приятели. Тя предпочита да пази личния си живот личен, особено докато се опознаят по-добре", казва източник на People.

Новината за връзката между 43-годишния модел и треньорът по жиу-жицу е потвърдена и от източници в родната им Бразилия. Според тях двамата първо са били приятели, а Жоаким се е оказал истинска подкрепа за Жизел по време на развода й.

Именно след финализирането му двамата започват да бъдат нещо повече от приятели. "Жоаким е страхотен. Много земен, внимателен и вдъхновяващ", коментират още запознати. Според тях голям плюс във връзката им е, че и двамата са бразилци.

Както Жизел Бюндхен, така и Жоаким Валенте са родени в Бразилия, но като много млади търсят професионална реализация в САЩ. И двамата са живели в Маями, и двамата обожават здравословния начин на живот.

По всичко личи, че бразилката най-после може да бъде щастлива след развода си и след тежката загуба, която преживя наскоро - смъртта на майка си. А от снимките личи, че и децата й - 14-годишният Бенджамин Рейн и 11-годишната Вивиан Лейк, се разбират добре с Жоаким.