От интервюто на принц Хари и Меган Маркъл изминаха два месеца. Това бе и последният път, в който видяхме херцогинята на Съсекс.

Меган Маркъл, The Bench и първата детска книга, написана от херцогинята на Съсекс

Сбъднатата мечта на Меган

Новото амплоа на херцогинята

А тя се наслаждава на последните седмици на втората си бременност в спокойната обстановка на семейния дом в Лос Анджелис.

Преди дни разбрахме, че е готова с първата си детска книжка, а в края на миналата седмица взе участие, макар и само виртуално, в поредния концерт в подкрепа на ваксините Vax Live.

Маркъл се включи най-вероятно от двора на американското имение. Видяхме както наедрялото й, но добре прикрито коремче, така и нея в близък план и веднага ни направи впечатление колко добре изглежда и че буквално сияе.

Тя заложи на красива рокля на Carolina Herrera с флорален принт с цена 1690 долара. Нея съчета с бижу, символизиращо женската сила - колие със знака за женски пол, в което се откроява вдигнат нагоре юмрук.

И докато принц Хари присъстваше на живо на събитието, през онлайн връзката съпругата му говореше за трудностите от пандемията и надеждата, която носят ваксините. Меган акцентира и върху жените, които са били сериозно засегнати от кризата - предимно цветнокожите.

"Съпругът ми и аз сме развълнувани, че скоро ще посрещнем своята дъщеря", каза Меган. И допълни, че тя и принц Хари мислят не само за нейното бъдеще, но и за това на милиони млади момичета и жени по целия свят, които се нуждаят от подкрепа, за да продължават напред и да се борят.

Дейвид Бекъм, УНИЦЕФ, COVID-19 и защо футболната звезда призовава всички да се ваксинираме срещу вируса

Дейвид Бекъм отправя специален призив

Апелът му е към целия свят

Концертът успя да събере стотици милиони в подкрепа на каузата за равен достъп до ваксините срещу COVID-19, с които ще бъдат закупени 26 милиона дози, предава ABC.